Odavno sam ja zaljubljenik u Lemanije, ali uvek smatram da je to sukob generacija, kako mehanizama tako i mišljenja ljudi. Kada je nastao mehanizam 7750 (čak je i bio nekoliko godina povučen) bila je krš ljudima što su imali mehanizme Lemanija, onda 7750 postaje to što sada jeste baš iz razloga što Lemanije više nema. Staroj gardi kada pomeneš 7750 gledaju sa negodovanjem i uvek napomene, moja Lemanija, a i u pravu su!
O dobri moj, hvala tebi! Nije mesto gde ću pominjati iznos sata, malo mi je ne prijatno pa ti sve to lepo šaljem u privatnoj poruci, ovde mogu postaviti još par fotografija ako želite?
Fotke obavezno.....
Islikaj ga maksimalno dok je kod tebe .
Ako ti nije problem postavi sliku sata na zglobu.
Slika sata na zglobu, hmmm ovo je kolekcionarski primerak ne slika se tako, danas u toku dana ili sutra, obećavam!
Imam par napravljenih fotki, postaviću njih, a sutra još jer me sada tako mrzi da slikam pa da skraćujem fotke!
Verujem da nismo u pravoj temi za postavljanje slika, ali isto tako verujem da će nam moderatori naći prikladnu temu za ove fotografije, hvala.
Samo ovo
Ako nije tajna, imaš li još kakav Seiko?
Poslednja ispravka: vladas (13.3.2011. u 15:26) Razlog: Poruka podeljena u dve teme
Samo da napomenem da sam ovde prebacio slike i komentare za Angelovu Omega Speedmaster Mark IV.
No time to lose
a gde je moj crveni
next year at this time I'll be a millionaire
[off topic]
Ostao je u temi "Koji sat nosite danas?", posto si napisao da si skinu Taga i stavio "crvenog" - t.j. nosis ga danas .
[/off topic]
No time to lose
Bookmarks sajtovi