cestitke angel...! daj jos koju slicicu.
u, bre, ne mogu vise da pohvatam ko je sta kupio... ako, ako, to je dobro...
cestitke angel...! daj jos koju slicicu.
u, bre, ne mogu vise da pohvatam ko je sta kupio... ako, ako, to je dobro...
jole777 kaže:
ja se izvinjavam sto cu ispasti hejter ali meni taj sat previse sija, izvini molim te ali bas mi nekako "pijacarski" deluje! nemoj se vredjas, to je samo moje misljenje!
nije,mislim ja ti kazem sa neutralne strane sija yato sto je lepo obrisan....i mozda je tako namesteno slikanje....lep je satic....
next year at this time I'll be a millionaire
Ja sam gledao sat "uzivo", ne taj direktno nego taj model, i ne sija toliko. Mislim da je Angel II pogodio ugao osvetljenja i dobio ovaj efekat.
Angel II - meni se svidja, toliko da bi mi bio radni sat
dopuna: mislim da bi sat bio extra na mocnoj crnoj kozi
Poslednja ispravka: d1d (18.3.2011. u 14:48)
Naravno d1d, sportski radni sat u jedno i klasični, ali sve karakteristike više govore o sportskoj varijanti sata! 2895-2...200m vodootporan, itd, itd
Postaviću vremenom i kožni kaiš ako ga zadržim za sebe ali ne vidim razlog zašto ne bi.
Sija, sija i treba da sija!
Ako odeš u radnji pogledaš satove poput Rolexa, Zenith, Chopard, Piaget videćeš identični pijačarski sjaj na satu poput ovoga, nemam ja dobri moj zašto da se ljutim, hvala na iskrenosti.
Isfotkao sam se dosta ovih dana, ali i izgubio volju više za tim, ali ih ima malo u mom albumu pa pogledaj.
^ Steta sto nema providnu zadnju stranu da se vidi taj 2895 :sad:
Radni sat ne bi bio radni sat kada bi imao providnu zadnju stranu!
Pozdrav
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
danas sam se malo igrao sa kamerom i evo rezultata
IWC AQUTIMER 3290
PANERAI PAM372
IWC PILOT 3777
PANERAI PAM024 SUBMERSIBLE
PANERAI PAM359
Panerai pam380 radiomir black seal
tag heuer formula1 grande date chrono
Prelepo Ivane, svaka cast
Bookmarks sajtovi