@ Angel - Lep sat,ali ne zaleci se dobro ti ide a i nama lepo da gledamo!
@ Nikle - Super je sat stvarno,retko ko moze to da ponudi za te pare,u zdravlju da ga nosis!
Onaj Heuer ne mogu da slikam,jer covek bi pomislio da sam ne ozbiljan,rekao sam mu da cemo se cuti sledeci put kada budem odlucio da ga kupim,a ti Dragon ako te zanima vise o tom satu objasnicu ti vise na pm
Malo se češće igraj kamerom, odličan je! bdw, jagodanbg jel i ovaj pijačarski!
Nemam dobri moj ovde alat za ovaj vid otvaranja poklopca, što neznači da ga neću uslikati!
Znam da je tako, hvala ti na svemu!
Hvala Marko, ne zalećem se ali se malo nerviram!
@Nikle gde su te obećane fotografije?
Ivane prelep je...
samo steta je ako ne budes ronio s njim to mu je kao neka namena...nema sta da te bude zao...jedva cekam da ja svog aqua,racera i timera bucnem u vodu i da nabavim neki foto koji ide pod vodu da se zezam.
Poslednja ispravka: vladas (18.3.2011. u 19:21) Razlog: pomoc prijatelja
next year at this time I'll be a millionaire
nije pijacarski. zasto misli da jeste?
IWC AQUTIMER 3290
PANERAI PAM372
IWC PILOT 3777
PANERAI PAM024 SUBMERSIBLE
PANERAI PAM359
Panerai pam380 radiomir black seal
tag heuer formula1 grande date chrono
Uf idemo zajedno,nabavi aparat,podvodno slikanje to uvek extra ispadne...
bucno sam ga vec u vodu na cuvenom seven miles beach na cayman island. cestitke za iwc. ja sam merkao isti ali me je cena odvela od celicne ribe. jednog dan iwc...
IWC AQUTIMER 3290
PANERAI PAM372
IWC PILOT 3777
PANERAI PAM024 SUBMERSIBLE
PANERAI PAM359
Panerai pam380 radiomir black seal
tag heuer formula1 grande date chrono
Ma mene je nešto zbog sjaja čelika prozivao da je moj pijačarski, a pošto tvoj isto tako sija pitam ga da li je i tvoj pijačarski zbog prelepog sjaja, ništa bitno mislio sam da si čitao postove pa sam se zato tako slobodno nadovezao, izvini!
Prelepe fotografije, jel si razmišljao o video klipu sata?
Poslednja ispravka: vladas (18.3.2011. u 20:05) Razlog: poslednja pomoc prijatelja
next year at this time I'll be a millionaire
Bookmarks sajtovi