Lepi satovi bt, čestitam!
Lepi satovi bt, čestitam!
Čoveče, pa kad si pre uspeo da ga zagrebeš?
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Nije dobro poliran
Znači, preplatio si ga! Prevejan je, skrenuo ti misli sa sata sa onim noblicama. Odmah sam video da ti je pažnja popustila čim si ugledao onu kutiju. Ja bih sad tražio onog Accutrona da mi pokloni.
Šalu na stranu, lep je satić i odlična je kupovina. Rekao sam ti to i juče, pa sad da ponovim. Nije premali za tvoju ruku, rekao bih da je taman. Samo nauči kako se koristi gmt da ne smaraš onog šeika u po noći.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Odlican je sat, prelepo izgleda, jednostavan i svedenih linija. Fantasticno izgleda. Bravo
Po meni samo jedna zamerka - tj vise zelja, a to je da je velika steta sto ovakav sat nema staklo i pozadi, tj na mehanizmu, to bi mu bas leglo, da upotpuni utisak i ono sto me zanima, ne mogu da provalim sa slika, a to je da mi deluje dosta malo, ne znam koji mu je precnik ???
Bilo bi zanimljivo videti kako stoji na muskoj i kako na zenskoj ruci
Jos jednom sve pohvale za sat, fantasticno izgleda
Moj omiljeni swiss brend... Alal vera na izboru...
odlicna carrera. iz koje godine je ova verzija, posto nove imaju safir pozadi. jos jednom cestitke.uzdravlje da te sluzi
IWC AQUTIMER 3290
PANERAI PAM372
IWC PILOT 3777
PANERAI PAM024 SUBMERSIBLE
PANERAI PAM359
Panerai pam380 radiomir black seal
tag heuer formula1 grande date chrono
Ej nemam pojma impulsivna kupovina bila. Mislim da je 2006-2007 prestala proizvodnja...
Nije los, za svakodnevno akanje.
Bookmarks sajtovi