Ja sam bio ubeđen da je tebi miljenik Top Gun, otkud sad interesovanje za ovaj drugi?
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
pa kad mu stavim narukvicu kao kod top bice isti a upola...ali mi se femka...prelep mi je..ma da top gun moja najveca zelja
mislim jedna
next year at this time I'll be a millionaire
A i to što kažeš, još ga ofarbaš crnom temperom i bude isti ko Top Gun! Ja ti nacrtam avionče na poklopcu ako želiš da bude baš baš autentičan!
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
pa to se zalepi nije frka skinem ga ofarbam u crno i eto ti limited mini top gun u seriji od 1 komad
42 mm
next year at this time I'll be a millionaire
fantasticni su mi ovi IWC satovi
Marko svaka ti cast na kolekciji, ovo je VRH, ovako nestu cu ja, delimicno i uz tvoju pomoc, da imam.
I dalje ne mogu da se definisem da li je lepsi topgun, ili pilot chrono.
Svaka cast
kako mi je krivo sto nisam svratio, a i vi penzionerski dogovorili u 12h
taj top gun samo mi zbog tog 'top gun' se ne svidja, ali moram da vidim uzivo da stavim na ruku, itd
milane, ja onda uzimam topa, a tebi ostavljam monstera, vidis da je to ludilo od sata, znaci bices prezadovoljan na kraju dana
Moj novi Orient Mako, narucen preko orientuhren-a. Prezadovoljan sam satom i uslugom, moje mišljenje je da za ove pare ne može se nešto bolje pronaći. Djeluje da je plaćen barem 3-4 puta više. U narednim danima ubacujem još slika, lijep pozdrav...
Zanimaju me samo takve pobjede koje nisu nečiji porazi...
Bookmarks sajtovi