eeeeee, a meni tašta, ništa! odličan satić Nešo!
eeeeee, a meni tašta, ništa! odličan satić Nešo!
Hvala ;-)
Uzgred, pokaži joj moj prethodni post za omegu, možda reši da nadmaši moju. Treba podsticati takmičarski duh među gospođama
Neso cestitam ti na dobijenoj lepoj Omegi. Podseti me na na tu radnju u Knez Mihajlovoj. Kako su nekada tamo imali lepe satove. Koliko sam samo puta tamo svratio posle predavanja i divio se satovima.
bolje je da si isao negde drugde nego da gledas satove..evo i sad ih gledas
next year at this time I'll be a millionaire
Mare brate kupi lepo ducati diavel i uzivaj,pusti kupovinu satova,imas najlepsi sat na svetu,bolji ne mozes da kupis,ne treba ti vise ni jedan pored ovih tvojih.Onaj Zenith uzivo izgleda 3x bolesnije nego na bilo kojoj slici,da imam bas taj sat ne bih u zivotu vise pogledao ni jedan,sem Heuera Autavie i to je to,za mene nema dalje.I naravno Speedmaster pro i to je to
Pozdrav svim clanovima,
ja sam relativno nov na forumu i do sada nisam bio aktivan iako pratim sajt vec neko vreme.
Obzirom da imate lepih satova u kolekciji od onih skupi do onih pristupacnijih odlucio sam da i ja pokazem jedan deo svoje kolekcije.
Prvo najstariji u kolekciji i dosta redak je sat sa pocetka 1900 god. sa Hahn-Landeron mehanizmom,odnosno Landeron 2 mehanizmom 15 1/2 lignes,17 rubina,hronograf sa jednim dugmetom-single pusher chrono,precnika 40mm.Verovatno ce biti poznatije ako kazem da je po isteku Landeron patenta identican mehanizam koriscen od strane Hanharta za njihov poznati Flieger chronograph ein drucker, sa nazivom kalibra hanhart 40/50.Na zalost iako je sat potpuno ispravan i nedavno servisiran ciferblat na njemu nije originalan, vec je neko privremeno resenje dok ne uspem da dodjem do odgovarajuceg.
Dalje, tu je jedna Omega Geneve Dynamic, sat sa poznatim Omega 601 calibrom,mehanicka ,navijac.Zanimljiv izgled i odlicno ergonomski dizajniran sat.I ona je skoro servisirana, na zalost sekundara i krunica za navijanje su morale biti zamenjene pa je sat malo izgubio na autenticnosti.
I jos jedan sat ,to je Seiko chronograph sa poznatim 7a38 mehanizmom,quartz sa 15 rubina,sa pocetka 80-tih.Moram istaci da nisam neki poklonik quartz satova ali obzirom da je ovaj sa vrhunskim mehanizmom koji cak ima i mogucnost podesavanja +,- smatram da je ipak izuzetak od ostalih quartz mehanizama.
Toliko za sada da ne davim mnogo, u kolekciji imam jos nekih satova uglavnom mehanickih, ali o tome nekom drugom prilikom.Pozdravljam sve jos jednom.
milorade - svaka cast na kolekciji ! Odlicni su satovi, a vidim da si veliki ljubitelj satova .
Nadam se da ces uskoro predstaviti i ostale satove.
No time to lose
MIlorade, prelepi satovi i dobrodošao na forum. Pridružujem se pozivima koje upućuje Vladas. Nadam se da ćeš nas počastiti još nekim sličicama ovakvih lepotana.
Ovo je odlično, svaka čast!
Bookmarks sajtovi