evo odlucio sam svojoj kolekciji dodam jos jednog plavusana o kome ne znam nista ..ali ljubav na prvi pogled
evo odlucio sam svojoj kolekciji dodam jos jednog plavusana o kome ne znam nista ..ali ljubav na prvi pogled
next year at this time I'll be a millionaire
Čestitke, zaista lep sat. Ako si ga kupio od našeg zajedničkog poznanika, imaš sreće što nisam imao vremena da ga vidim.
Ako može da padne još neka fotkica, bilo bi super.
i danas sam se igrao malo sa Aquatimerom...mozda dosadjujem ali lepe su barem meni slicice
Milane čestitam na orijentaciji ka Orientu
P.S.Ne mogu da ti pošaljem p.p.jer ti je puno sanduče.
Briši nešto.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
ma sve sam obrisao nemam ni jednu poruku...mozda neki modelator nedozvoljava da mi se pise...
nesto su me uzeli na zub...tako da cu da se povucem neko vreme....
Poslednja ispravka: vladas (24.3.2011. u 23:09) Razlog: ubacen citat
Dobar dan. Da i ja, kao novopridosli, pokazem nesto malo. Skromna Seiko selekcija, nema skupih. Tri puta quartz, tri puta automatic. Nisu bas sinhronizovani, ne nosim ih sve. Stari plavi stoper sam skorije uzeo, povoljno, treba cifer da se sredi i narukvica mu je od petice. Samo jedan snimak iz ruke, nije bas naj... Odvojicu uskoro (nadam se) jedan dan da uslikam to kako prilici, uz ostatak kolekcije, gde ima i ruskih, svajcaraca, starih porodicnih... Pozdrav svima
http://i56.tinypic.com/2f09iqt.jpg
Poslednja ispravka: dragon (25.3.2011. u 18:27) Razlog: ubacena slika
Lepa kolekcija, uz veliki respect za „plavce". Nadam se da će ostale fotke stići uskoro.
Vukas jako dopadljiva kolekcija, odlično svaka čast!
Bookmarks sajtovi