Fenomenalan satić, Koska. Šta treba da se doteruje? Na slici izgleda da je samo potrebno malo ispolirati staklo.
Fenomenalan satić, Koska. Šta treba da se doteruje? Na slici izgleda da je samo potrebno malo ispolirati staklo.
Hvala Nešo! Napisao sam "skoro doteran"... u smislu... doteran pre par dana... bio na čišćenju kod gospodina Milovana i dobio nove "cipele"... A "za doterivanje" je u smislu... kad se čovek dotera, onda stavi ovaj sat...
Inače, staklo uživo izgleda mnogo bolje nego na slici. Jako svetlo je učinilo da se svaka crtica vidi, što uživo nije slučaj. Ipak, pokušaću malo da ga ispoliram u kućnoj radinosti, mada mi je malo frka jer staklo ima blago "piramidalni" oblik (vidi se na 2. slici), pa ne bih želeo da poliranjem oborim te ivice...
@vukas, koska, laneni - svaka cast, nisam stigao da "obidjem" forum par dana i sada sam se stvarno odusevio...!
Koska, zaista sjajan Omirkon, nikada nisam takav video!
jole777 kaže:
Fenomenalan ljubimac, Laneni.
laneni stvarno extra sat i treba da bude ljubimac.svaka cast.zanima me kaja je masina unutra i koje su dimenzije kucista.
U pitanju je Landeron cal. 48 masina 48 sati rezerva snage 17 jewels, dugo sam mislio da je Valjoux masina, ali u konsultaciji sa malo vecim znalcima (kolekcionarima i sajdzijom) ustanovili smo da nije.
Precnik kucista je 38mm i debljine 13mm.
kais 20-ica.
Laneni, cestitke za sat! Evo ga jedan, slican, u ponudi:
Nakit, satovi i dragocenosti : chronographe suisse,zlato 18 k, - ID 599477 - Kupujem Prodajem
nesa vrlo lep sat
cestitke
Bookmarks sajtovi