Simo cestitke, kako ih samo nalazis.. Ili bolje reci oni tebe
NIkle sat je pun pogodak! Prelep je..
Simo cestitke, kako ih samo nalazis.. Ili bolje reci oni tebe
NIkle sat je pun pogodak! Prelep je..
Ova 2 najcesce nosim:
Seiko Orange Monster
Casio MTG-910-2VER
Tissot Seastar1000 - Zahvalan sat za sve moguće i nemoguće kombinacije sa remenjem
Fossil Speeway- Izdržljiv za nepovjerovat, gazim ga cca 8 godina i sat je o.k.
Zodiac V-wolf- nevjerovatno kvalitetan sat koji se da nabaviti za smiješne novce u mom slučaju nekih 70 eura
Tag Heuer f1 G.D. Ovo mi je jedan od miljenika za sportske aktovnosti
Sector 290 Ovo sam kupio jer je nalik na jedan Zenitih koji mi je velika želja
Omega Seamaster 300m -Meni sat br. 1
Oris Diver Data -Friško nabavljeno i jako sam zadovoljan
Hamilton X-wind- Sat koji vrijedi imat jer cijenom briše pod s konkurentima.
Festina Tour de France- Žena mi kupila za rođendan, ali bolje i to nego cipele
Eto to je moja štalica koju skupljam zadnjih 8 godina. U glavi je već prinova spremna, ali nema kupovine do 2012
Pozdrav kolega i dobrodošao. Vidim da se kolekcija lepo proširila a Oris je zaista odličan dodatak. Možda bi mogao i neki kraći opis za Orisa, ima ovde par ljubitelja ovog proizvođača i još dosta zainteresovanih za nabavku njihovih satova pa verujem da bi par rečenica o satu u velikoj meri pomoglo prilikom donošenja odluke o kupovini.
Uzgred, mi smo malo ozbiljniji i strožiji, nadam se da nam nećeš zameriti na tome mada bih ovih dana mogao na jednu kraću terapiju do vas.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
eeee hvala na dobrodošlici. Ne brini ja sam inače fin i uglađen to znaš i sam , Vrana je galamđija a ne ja
Orisom sam stvarno jako zadovoljan, a Review budem postao, nije problem.
Btw, na terapiju svrati kad želiš, krevet te čeka. Radno vrijeme je iza ponoći pa slobodno navrati
Omegasea jako lepa kolekcija... Seamaster i Oris su prelepi...
@sale ldp - dobro nam dosao!
Vrlo je lep taj Longines . Koliko duga ga imas? Mozada da postavis i neki opis sata?
No time to lose
Bookmarks sajtovi