Omegasea, kao prvo, dozvoli da ti poželim dobrodošlicu na forum.
Ako mogu da pitam, zanima me koji od onih satova sa tvojih slika ima najmanje vremenskog odstupanja.
Omegasea, kao prvo, dozvoli da ti poželim dobrodošlicu na forum.
Ako mogu da pitam, zanima me koji od onih satova sa tvojih slika ima najmanje vremenskog odstupanja.
na to pitanje ti ne mogu odgovorit jer nisam pratio i to iz razloga jer me to ne opterečuje dok god je sat u toleranciji od minute u nekom periodo od recimo 2- 3 dana. Sat rijetko nosim duže od 2 dana. Zapravo je vrlo čest slučaj da ih promjenim 2-3 na dnevnoj bazi. Iz tog razloga sam ajmo reći pobornik i quartznih satova, nemam nikakav otpor prema quarzovima.
Jedino šta ti mogu reći o preciznosti je da Oris žuri 8-10 sec/dan, to sam nedugo pratio čisto na molbu jednog kolege.
Moram pod hitno nabaviti neki Winder za bar 4 sata jer zbog ljenosti i česte izmjene satova uglavnom nosim quartzne satove dok automatica zna dosta dugo stajat u kutiji.
Ok, hvala na odgovoru. Inače, izuzetno ti je lepa kolekcija i nadam se da će te dugo i dobro služiti.
Nemoj Quartz molim te,bez mehanike nista...
Dobrodosao na forum,trebao si ranije da nam se pridruzis a kolekcija ti je odlicna!
Pozdrav
Sat posedujem nekih 5-6 meseci i veoma sam zadovoljan... Dopao mi se na prvi pogled.
Sto se tice opisa dao sam neke osnovne karakreristike.
Potoje dva modela ovog sata jedan je u ovoj dimenziji a drugi je nevoravatnih 47.5mm u precniku.
Šta kažete za ovog lepotana?! Ovo je sat koji najduže posedujem... Swatch Scuba iz 1997. godine... WR 200m , kao monster Inače, ima prelepo pozadinsko osvetljenje (pokušaću da napravim neku fotku uskoro), što znatno utiče na trajanje baterije, jer zbog hipnotišućeg efekta plavičastog svetla teško odolevam da ga uključim manje od 20 puta dnevno...
Prelepa Omega! Meni ubedljivo najlepsa kombinacija, sa ovom narandzastom koronom!
Takodje i Swatch Scuba pravi letnji sat!
Odličan je.
Je li to plavi ili sivi cifer?
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Bookmarks sajtovi