Svaka čast na slikama i ulovima, danas zaista vlada prava dominacija Japanaca.
Nešo, uspeo si da ga kupiš?! Svaka čast.
Mislim da je i član Koska23 uspeo da se dočepa jednog lepog bell-matica.
Svaka čast na slikama i ulovima, danas zaista vlada prava dominacija Japanaca.
Nešo, uspeo si da ga kupiš?! Svaka čast.
Mislim da je i član Koska23 uspeo da se dočepa jednog lepog bell-matica.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Jeste, našao sam bell-matic, ali ne isti kao tvoj. Naime, prodavac mi je ponudio ovaj debeljuškasti, koji sam kupio, ali i ovaj tanji model. Kupio sam debeljka jer mi se u tom trenutku više svideo, a jednog lepog dana će možda i ovaj tanji doći na red. Stavio sam na LM narukvicu koja podseća na onu tvoju sa bella, jer me je inspirisala kombinacija belog štepa i cifera.
Inače - svet je mali. Gledao sam i taj bell na jednom poznatom sajtu i video poznato ime - Koska je kupio taj sat od prodavca od koga sam i ja kupio svoj bell-matic. Ukoliko je u pitanju isti primerak, mislim da je Koska odlično prošao i da bi trebalo da nas časti slikama.
eh, gledam ove lepe japance i sve mi nesto toplo oko srca (a nije mi upala si*a u supu )...!
cestitke svima na prinovama! svaka cast, drugari, i samo nastavimo tako!
moram da dodam i da mi je narocito drago sto je nas mali bell-matic klub dobio nove clanove!
jole777 kaže:
Sat je stvarno lep, safirno odlicno staklo, kuciste sa graviranim belim Tag Hauer i kombinacija sa crnim je odlicna, skoro svako ga primeti bez obzira da li se razume u satove. Veoma luxsuzno deluje.
Mehanizam nazalost nije pokazao neku autonomiju, oko 15-20h (ili ja ne mlataran rukom dovoljno )
Kutija je ok, ali ipak nista bez pokreta ruku.
Nisu moji, ali nadam se da nije problem što kačim njihove slike.
Dva Seika (mog teče i moje tetke) koji su išli na servisiranje:
^ misko, daj koju informaciju - koji su modeli u pitanju, koliko su stari...
jole777 kaže:
Hahah... Pa od vas se ništa ne može sakriti... Bez zezanja, znao sam da sigurno još nekoliko forumaša prati istu licitaciju i sada želim da iskoristim priliku da vam se zahvalim što se niste uključili!
Inače, nikada nisam stidljiv kada je u pitanju hvalisanje novim satom... Slika nema jer sticajem okolnosti sat preuzimam tek u ponedeljak... Možda to i nije tako loše, razlog za radovanje ponedeljku...
Naravno, čim ga preuzmem biće slika...
Jooooooj, čoveče, vraćaš me u detinjstvo. Osećam se tako nostalgično
Bookmarks sajtovi