Hvala,Angel II.
P.S.Potpuno se slazem sa tobom i naravno da satove,kao i sve ostalo,kupujem,prvenstveno jer se meni svidja,a komentari su uvek dobrodosli,pozitivni ili negatavni.
Hvala,Angel II.
P.S.Potpuno se slazem sa tobom i naravno da satove,kao i sve ostalo,kupujem,prvenstveno jer se meni svidja,a komentari su uvek dobrodosli,pozitivni ili negatavni.
@Koska23
Ma dobro,mozda sam malo preterao na pocetku,ali lep je satic.I ja volim crni cifer sa braon kozom.Secam se da sam prvu sliku u toj kombinaciji video na Breitling chrono avenger-u (koji mi je i na desctopu na PC-ju) i da sam se bas odusevio.Cak sam i na Skyhawk probao tu kombinaciju i nije lose.Okacicu slike malo kasnije,pa me zanima misljenje ostalih.Doduse,to je ista ova narukvica.
Inace,narukvicu sam kupio kod lokalnog sajdzije za 600 dindzi,a sasvim lepo izgleda.
Poslednja ispravka: Djordje (19.4.2011. u 17:32)
Evo ga i Skyhawk u kombinaciji sa braon narukvicom.
^ odlicno izgleda !
simpaticna narukvica, lako se kombinuje jel ima dvobojni step.
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
Za taj Skyhawk pokusavam da nadjem narukvicu koja bi odgovarala boji sekundare i malih skazaljki na satu,ali na zalost,nisam uspeo da nadjem nista odgovarajuce boje.Trebalo bi da bude neke tamnije narandzaste boje,a ovo je bilo najpribliznije sto sam kod mene u mestu uspeo da nadjem.Razmisljao sam i o nekoj silikonskoj narukvici odgovarajuce boje,ali mi nekako vise ide kozna.Cak mi se i originalna crna Citizenova narukvica bas nesto ne svidja.
Ovo ja još uvek vežbam sa fotoaparatom.....
^ mnogo lep sat, larosa! (probaj da prebacis u makro mod da bi mogao da fokusiras izbliza!)
jole777 kaže:
Evo nekoliko sličica najnovijeg ulova i nečeg starog:
Darwil koji sam dobio na poklon od Sime Hrabrog, na čemu mu se i javno zahvaljujem. Upravo je očišćen i podvrgnut kozmetičkom tretmanu-
Seiko 5606-5211
Seiko 6139-7080
Očigledno je da nemam talenta za fotografiju, jer sva tri izgledaju mnogo bolje u prirodi ;-)
Bookmarks sajtovi