Evo mojih ljubimaca,nazalost jedan ce da odleti zarad boljeg ali tako je je
Formula 1
Grand Carrera calibre 17 rs 2
nadam se u skorijem vremenu Aquaresera calibra 5
Poslednja ispravka: milan zmaj (6.10.2009. u 16:14)
Evo dela moje kolekcije "navijaci i automatici" Ukoliko ima interesovanja, postavicu slike i pojedinacno. Quartzni, koje manje volim,dolaze kasnije.
Na slici su: "Doxe" x 3kom.,Longines, Omega,Marvin, Gruen,Bulova,GUB,Glashiitte,Enicar,Cortebert...
stigao je i ovaj...invicta subaqua noma III.....
Evo i mojih nizebudzetnih komada, nosim koji kako stignem nema pravila, napisacu nesto o svakom posebno, svi su stari oko 3-4 meseca, relativno jednako noseni,
Seiko automatic, napravljen od dosta mekog materijala, kuciste sata se lako grebe, narukvica takodje od dosta mekanog materijala lako se krivi i grebe, ostalo sasvim ok, dosta je tacan za automatic mislim da je sasvim ok cena-kvalitet, obzirom da je oko 80e nov
Casio g shock aw-590, ovim satom sam totalno razocaran, sat lepo i mocno izgleda medjutim kada ga uzmete u ruci steknete utisak kao da se radi o igracki, ceo je napravljen od plastike osim sto na gornjem delu ima metalni prsten, verujem da je tu stavljen da ubije monotoniju crne plastike inace neverujem da icemu sluzi, posle nekih 3 meseca na kaisima se pojavile fleke koje se nemogu skinuti, jednom prilikom mi se desilo da sam ga zakacio na jednoj ivici i ispala je iglica koja drzi kais, kasnije kada sam pogledao iglica je napravila kanal iz svog lezista na kucistu sata ka vanjskom delu (kuciste je takodje od plastike) tako da je sada dovoljnoo malo da se povuce da bi opet ispala, sat kosta oko 90e kod nas, mislim da ne vredi ni pola od tih para
Sector 550, prvi je od svih satova koje sam imao a da mogu da kazem za njega da je napravljen od celika a ne nekih mekih legura kao festina i fosil koji sam imao pre, odlicna zavrsna obrada, tesko se grebe narukvica i kuciste, dakle izuzetno kvalitetan materijal, zamerka je to sto ima samo datum pa malo prostije izgleda od ovih chrono modela, inace odlican sat za 100e kolko mene kosta , mada je ovde duplo skuplji, posle 3 meseca kada se opere i izglanca izgleda potpuno kao nov sat sto nije slucaj sa ostala 2 komada
Bookmarks sajtovi