ja se izvinjam,necu vise ..ali ne smem da se kunem ali ako nista drugo napravicu temu samo za Chopard....sad shvatam kad je crni Marko rekao da njega samo nosi , Promenio sam kais pa eto razloga
ja se izvinjam,necu vise ..ali ne smem da se kunem ali ako nista drugo napravicu temu samo za Chopard....sad shvatam kad je crni Marko rekao da njega samo nosi , Promenio sam kais pa eto razloga
next year at this time I'll be a millionaire
Sve više me oduševljava taj sat, uvek i jeste ali sada samo više!!!!! Obožavam taj beli cifer na satu...
Moj novi ljubimac, for everyday work, takoreći šljaker...
TAG HEUER 2000 PROFESSIONAL 200 Meters
Year: 1980's
Movement: Tag Heuer Quartz Movement
Case: Made of stainless Steel
Crystal: Crystal
Dimension(s): Width: 40 mm including crown. Length 44 mm from Lugs to Lugs.
Dosla plavusa kod casovnicara da promeni bateriju. On ljubazno odgovara
da je to sat na navijanje.
Plavusa izlazi iz radnje i poce navijati "Aleeeee-aleeeee, aleeeeee-aleeeeee..."
Čestitam na prelepom satu i u zdravlju da ga nosiš
Bursa
Vrlo lep i pravih dimenzija
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Eeee a ja kad ti pricam ti mi ne verujes...
Vrhunski sat,prelep! O mehanizmu i njegovoj robusnosti se sve zna,citljivost odlicna,dimenzije savrsene od funkcija ima sve sto treba... Stvarno sam se zaljubio u Chopard,odlicne satove prave bez pogovora... Evo nosim ga opet jedno 5 dana a tokom leta cu nositi samo njega i submarinera.
Meni su tiha patnja, obožavam ovaj brend. Ali ne da je dobar beli cifer na satu, uhhh mada i tvoj ima poseban šmek.
Da,ima ali i meni je iskreno lepsi beli... Kada sam jednom usao u maestro sa mojim sivim ovaj prodavac me pitao da li je to neka limitirana serija i trazio mi da ga vidi,kaze mnogo mu se svidja a nikada ga nisu imali i onda smo ga nasli u katalogu... Ima crni.beli i sivi cifer. Ma lepi su svi,sat je jednostavno prelep,jos da ima power reserve bio bi savrsen sat...
Jedino sto se meni ne svidja konkretno na ovom Chopard-u je zavrsna obrada. Ne kazem da je losa,daleko od toga ali je celo kuciste uradjeno u visokom sjaju i to ga cini dosta osetljivim na ogrebotine ali naravno ako ga malo pripazis izdrzace dosta godina do poliranja.
Bookmarks sajtovi