I moj skromni doprinos.
Festina 16351-2. Poklon od supruge.
Čak i na mojoj ruci deluje velika a ja imam preko 190 cm i oko 130 kila i nimalo tanku ruku
Zasada kasni oko 5 s/mesec testirano.
I moj skromni doprinos.
Festina 16351-2. Poklon od supruge.
Čak i na mojoj ruci deluje velika a ja imam preko 190 cm i oko 130 kila i nimalo tanku ruku
Zasada kasni oko 5 s/mesec testirano.
Pošteno i meni je bila onako za nijansu skupla nego što sam planirao, bez obzira što je supruga platila, ali je ona na kraju presekla sledećim rečima: "Ako ne uzmeš ovaj, još dugo ćeš da pričaš: Bio je jedan još bolji ali nisam imao love. Uzimamo ga bez obzira na cenu."
A što se tiče broja 6: Ispod prozora za datum je još jedan prorez, valjda iz dizajnersko estetskih razloga kroz koji se vidi prsten za datum.
Što se tiče još nekih dodatnih utisaka: Čelik od koga je sat je odličan, čelik narukvice nešto lošji ali idalje dobar, prilično je težak, iako ima narukvicu od 8.25", meni bi trebao još jedan članak da bi mi bila komotna oko ruke ali je ovo OK, staklo nije safirno tako da ima refleksiju, ali je baš lepo providno, centar polja je od karbon fibera tako da izgleda super, kazaljke su odrađene super ali je fluorescentni materajal užasno loš tako da se noću skoro i ne vidi.
Evo i moje kolekcije.. Nije tako velika pa cu slati jedan po jedan..
(Nadam se uspesno)
Pozdrav
lep je sat...
Sat je zaista dobar i nemam većih zamerki, a što se tiče ocene dao bih mu 8/10 u tom cenovnom rangu. Ono što mu zameram je nepostojanost oznaka na koroni (farba sa jednog broja se skinula). Kvalitet izrade i posvećenost detaljima je na najvišem mogućem nivou (detalji na brojčaniku posebno) tako da sat izgleda kao da je barem duplo skuplji.
Što se tiče funkcionalnosti prilično su kompleksne čak i za objasniti, pa ti predlažem da ako te baš zanima pogledaš njegovo uputstvo: http://www.hamiltonwatch.com/webapp/...53_65090_p.pdf
Pozdrav,
V.S.
Tek počinjem stvarati svoju kolekciju - posedujem nekoliko modnih satova ali oni ne kvalficiraju za pravu kolekciju
A ovo je moja Doxa Trofeo:
Ref.: 276.10.033.10
Mens quartz watch(Ronda)
Sapphire glass
Stainless steel case and bracelet
Tachymeter
Stopwatch
Water resistant to 100 m
Bookmarks sajtovi