samo si me ispalio za Raketu,ali nisi dobio u stvari dozvolu od vlasnice ))))
hahahaa
hvala ti jos jednom..i pobeze mi od sadjenja cveca...to ti je minus
next year at this time I'll be a millionaire
OFF TOPIC
Sta je s vas?
Sadite cvece zajedno
Miki jel ima nesto za ono moje sto si trebao da vidis?
Nema te...
Odlicno si islikao ovaj Milanov Ruski sat,svaka cast!
Svakoga dana u svakom pogledu sve vise napredujem....Never underestimate the power of Milana zmaja!!!
Hvala ti za Fortis,sanjao sam ga,mozda cemo nekad trgovati za EL-a....nikad se ne zna...
Tolarbo,odlicne slike! Ti si covek od tehnike,nadji mu neki pristojan aparat!
OFF Topic
@Marko pustio sam ti pp Inace, zbrisao sam cim je pocelo sadjenje cveca
@viper Milanu sam predlozio Nikon S8000, mada kada sam video sta je @panonski uslikao mobilnim telefonom predlozicu mu SE K750i. Ili jos bolje, da mu predlozim recimo Zenit
E,ta ti valja,jedan analogni Zenit od 1kg oko vrata da ga nosi,pa ima slike da budu samo takve!
Milance jel to Defy Extreme ili Defy Classic? I daj napisi test bar ovog sata...toliko si ih promenio a ni jedan test...aj ne budi lenj bokte
Poslednja ispravka: nikola0406 (2.5.2011. u 7:52)
E druze NIkola to nema sanse ,mislim ima sanse da napisem ono sto vidim a to je isto ono sto i vi vidite. Malo mi je glupo tj mnogo mi je glupo da napisem nesto zasta bas nisam strucan sto priznajem...El primero 4000 sc pun naziv mu je ZENITH DEFY CLASSIC CHRONOGRAPH AERO,
Ide na 300 m,krunica mu je 18-to karatna,jedan od udobnijih satova,iako izgleda rubusno! Jedini sto sam i hteo da Vas priupitam ma da mi je Vladas i sam rekao kad se namesta vreme ne staje mu secundara a to je koliko sam shvatio do samog mehanizma...
Deluje kao da je sat za neke prilike,sam covek od kojeg sam ga uzeo a kome se zahvaljujem i kaze da ga je nosio samo na posebnim prilikam,ali nije tako ide bas uz sve i ne smeta mu (mi) ovaj zlatni bazel..
eto,ja se izvinjavam sto se ne petljam u nesto sto ne znam..
next year at this time I'll be a millionaire
Moje cestitke Milane, mnogo je lep Zenith! Svaka cast odlican deal si napravio.
Cestitke i @vukas na kolekciji satova, malo sam kasnije video post.
A evo i moje prinove u kolekciji "vecitih kalendara": Seiko Age of Discovery Perpetual Calendar. Zahvaljujem se @nikle-u od koga sam kupio sat, i @tolarbu koji mi je danas doneo sat. @nikle bas sam se odusevio kako je ocuvan sat, hvala jos jednom na saradnji.
Bookmarks sajtovi