Patek - lepa prinova, to je vrlo cenjen sat u krugovima (po)zna(va)laca
Mogao bi okaciti jos koju fotkicu, ne stedi na filmu....
Patek - lepa prinova, to je vrlo cenjen sat u krugovima (po)zna(va)laca
Mogao bi okaciti jos koju fotkicu, ne stedi na filmu....
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
Na zalost nemam fotoaparat, i ova fotka je sa net-a. Ali nisam mogao da izdrzim a da se ne pohvalim. Zamolicu druga da ga uslika, pa cu postaviti slike. Inace uhvatila me faza da skupljam satove sa "vecitim kalendarom", pa ako neko jos ima ponudite mi
^ e' isti si ko Milan !
posto "koji sat nosite danas" jos ne radi, evo fotke sta nosim ovih dana, a u isto vreme je i "slika" sata iz moje kolekcije
na novoj narukvici je vise "tool"
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
@d1d Fortis je extra, i bas mu je dobro legla narukvica.
Rolex Submariner 16610
Seiko sam gledao uzivo i odusevljavao sam se prelep mi je...cudno za NIkla da je prodao ali dobro je za tebe...
d1d kad brale mili dosadi ti sa tim fortisom...daj nesto menjaj )))))
uh gledam ovaj EL nesto mi nije mehanizam ulepsan )))
next year at this time I'll be a millionaire
Milane, 400 ili 401 nema potrebe ulepsavati, oni su legendarni, jedinstveni i lepi sami po sebi.
E' sad, to nije slucaj sa obicnim 7750! On ako se ne ulepsa i ne sredi, onda je najbolje kupiti ga u najjeftinijem satu koji ga ima. Takvo je moje misljenje.....
Fortis je legenda, pardon, nije Fortis vec je Lemania legenda
Fortis se, samo zbog mehanizma, ne menja, a prinova je u planu........
Bookmarks sajtovi