sima prekrasan je Citizen! Odlicno stanje!
sima prekrasan je Citizen! Odlicno stanje!
Simo, druže, ovaj je jedan od najlepših u tvojoj kolekciji. Jeste da je ona doxa za mene i dalje najlepši sat na forumu, ali ovaj mu se opasno približava.
Simo jos jedno pitanjce, znam da je tesko odrediti dimenzije tim "jastucastim" modelima ali ipak moram da pitam, koja je velicina u pitanju?
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
@sima
Taj Citizen je prelijep, stvarno zanimljiv sat.
I mene zanima veličina.
hvala, drustvo...!
moram da priznam da me je ovaj sat potpuno opcinio, cak toliko da ga ne skidam s ruke vise ni nocu, a nikada ranije nisam "oblacio" sat za spavanje...
to je prilicno redak sat, i veoma zanimljiv, ali nameravam da napisem jedan tekst o njemu, pa da ne kvarim sada...
dimenzije su: sirina 41, sa krunicom 42, a visina je 42... za to vreme pravi dzin...
jole777 kaže:
Simo oces da nas uhvatis za rucice i pokazes nam pecinicu sa tim saticima????
hahaha pazi gledam ovo ne provaljujem sa seika a pomislim uh ...bote opet sam izgresio Larosa ima da me kritikuje za pravopis....
mislim da je clan d1d zasluzio jednu packu za prepravljenje moje pisanije... )
droidi reaugujete(modelator mi lici na robota..nema zezanja ...nema sale )
Poslednja ispravka: sima hrabri (3.5.2011. u 22:00) Razlog: uzastopne poruke istog autora
next year at this time I'll be a millionaire
Simo, taj sat uopste nije mali, pocinje opasno da me zanima! Pozuri sa tim test-prikazom.......
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
Bookmarks sajtovi