Simo ne stigoh ranije, ali sve cestitke za novi sat u kolekciji. Mnogo je lep ovaj Citizen Alarm Date! Sada mozes da podesis alarm da te podseti da mi posaljes fotke
Simo ne stigoh ranije, ali sve cestitke za novi sat u kolekciji. Mnogo je lep ovaj Citizen Alarm Date! Sada mozes da podesis alarm da te podseti da mi posaljes fotke
Patek drago mi je da ti se svidja sat,to je najlepsi kvarcni sat ikada napravljen garantovano.Od kada sam nabavio Heuera,ni ne razmisljam da nekom drugom satu posvetim ni dragocen minut vremena na mom zglobu.Zmaju samo mi reci posto zadnjih nedelja nisam u toku sta je to neki chopardi,zenithi,iwc-ovi,ukratko sta se desava,sta nosis a sta je otislo?
Pa Zenith druze,ehhh pa ne menjam ja satove svaki dan ,Zenith i Raketa da to sam zaboravio....
next year at this time I'll be a millionaire
Nije što je bio moj, ali meni jedan od najlepših Seiko 5 modela...
Ne znam da li si primetio iluminaciju koliko je dobra, mene je oduševila jer se ipak radi o jeftinijem satu...
Vladane sve cestitke! Sat je jos lepsi uzivo, mogu da potvrdim jer sam ga video dok je bio kod Krstica. Odlican si sat kupio. U zdravlju da ga nosis!
Moram da podelim sa forumašima slike onoga što sam našao kod roditelja. Elem, veselih osamdesetih godina prošlog veka sam nosio digitalni sat sa sedam melodija. Ovi satovi su se mogli kupiti u čuvenom „Komisionu" i bili su popularni među klincima. Na ovoj slici vidite odlično očuvani vintage primerak čuvenog i među samoupravljačima renomiranog proizvođača Levis iz Hong Konga. Sat je imao prilike da sa mnom provede više godina, otprilike 5-8. razred osnovne škole i trpi me kao vlasnika. Kada sam kupio prvi mehanički poljot, sat je ostao u nekom budžaku ili fioci, a svetlost dana je sasvim slučajno ugledao juče kada su moji roditelji rešili da (konačno) srede neke fioke sa starim stvarima. Srećom, zadesio sam se kod roditelja baš kada su hteli da pokažu kako imaju ekološku svest i siroti satić ubace u kantu za đubre. Satić nije radio, jer je baterija ko zna kad ispustila neplemenitu dušu, ali je zato danas kupljena nova na pijaci. Muzika na satu je i danas dovoljno glasna, tj. dere se k'o magarac, baš kao u doba kada je nervirala nastavnike moje osnovne škole.
E, ovaj drugi je bio kolateralna dobit. Na pijaci sam zatekao super očuvanog komandirčića koga sam rešio da udomim i pružim mu priliku da se druži sa bliskim rođacima iz bratske nam Rusije.
Hvala svima na komentarima i lajkovanjima.
Don Krstić-Da,iluminacija je odlična,Ipak je ovo Seiko.
Nešo-Drago mi je da je uspela reanimacija čuvenog ''digitronca'',ali mi je još draža ruska prinova.'Ade slikaj ga sa svih strana pa postavi među slike ruskih satova.
Nadam se da nemaš ništa protiv da postavim sliku tvog Poljota uz moj Seiko.
Kao blizanci rasli u različitim porodicama
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Poljot je isto prelep, samo da mu je mala skazaljka još manja, tj. da ne izlazi iz okvira malog kruga bio bi savršen... Inače podsetime ta slika koliko bi tom Seiko lepo legao jedan kožni kaiš...
Bookmarks sajtovi