Evo jos jednog vrlo interesantnog sata koji sam nedavno pazario... uhvatila me neka 'zvonaromanija'
Ruski JLC, sa pozlatom od 20 mikrona... vrlo lepo zvoni... bice jedan tekstic...
jole777 kaže:
Čestitke, Simo!
A kad se budemo videli, obavezno da poneseš njega i japanskog mu kolegu ;-)
hvala, neso, naravno...! ma, ponecu sve zvonare, pa kad zazvone...
jole777 kaže:
Milan zmaj me u temi ""secanje na neki sat koji ste voleli,a nemate ga vise"",podseti na moj prvi sat koji sam mislio da je davno bacen.Medjutim,cale ga je sacuvao i sad sam ga uslikao.Taj sat sam dobio kada sam imao 7 godina i to bas kada sam isao da gledam derbi Zvezda_Partizan.Vise sam tokom meca gledao u sat,nego samu utakmicu.Nazalost nije u nekom sjajnom stanju,a i voda je usla u njega,tako da je staklo zamagljeno.Mislim da je Raketa.Videcemo sta moze da se uradi kod sajdzije po tom pitanju.
Drugi sat je pripadao mojoj baki i marke je Avala.Nikad cuo,moram priznati,ali je interesantno to,sto i posle dugog niza godina nakon njene smrti sat radi.Samo sam ga navio i vidim da radi bez problema.
Cestitke na ovim lepim satovima svima iz predhodnih postova. Ja sam uspeo takodje da dodjem do jednom meni vrlo lepog sata, koga trazim vec duze. U pitanju je Ulysse Nardin Michelangelo. Evo slike sa net-a posto tek ocekujem da stigne, ali da se pohvalim dok ga cekam.
(iako licno bas ne preferiram ovaj tonneau oblik kucista,) ovaj je zaista prelep, ulysse! obavezno okaci jos slika kada stigne!
jole777 kaže:
Bookmarks sajtovi