Simo cestitam na Seiku!! Ovo je prava poslastica!
Simo cestitam na Seiku!! Ovo je prava poslastica!
Bata Simo, tebi su satovi svi lepši od lepšeg. Čestitke i za ovaj ulov!
hvala, drustvo...!
nadam se da necete zameriti ako vas zatrpam fotkama u narednom periodu...
jole777 kaže:
Necemo, samo ces morati da vodis na pice
Eeee Simo, Simo ... i tata bi sine al sam bio kratak za 100e, u svakom slucaju drago mi je da je satic dosao u prave ruke, nego javi ako rentiras cuke na 24-48h. "Rent-a-Clock" sta kazes na ideju?!?
Dosla plavusa kod casovnicara da promeni bateriju. On ljubazno odgovara
da je to sat na navijanje.
Plavusa izlazi iz radnje i poce navijati "Aleeeee-aleeeee, aleeeeee-aleeeeee..."
Simo,Simo.Šta će to od tebe biti?
Čestitam!
O.T.-Ova Bursina ideja uopšte nije loša
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Simo prekrasan je 7016! Zatrpaj forum, napravi temu da uzivamo, ovo je rijedak i cijenjen model.
tnx jos jednom, potrudicu se oko fotki, ali nesto razmisljam da ga ipak pre toga odnesem u novi sad, da ga veliki mag propusti kroz sake i da bude bas 'nako, kao iz radnje...! da i fotke budu bolje.
@bursa - sta da ti kazem, druze, ovaj sat sam bukvalno sanjao (mislim, valjda vama to mogu da kazem, razumecete me ) i kad sam ga video, odmah sam zvao lika i rezervisao. ( posto nije bilo vremena za razmisljanje, "pozajmio" sam kintu iz steka za cerkicin rodjendan, iako sam znao da me verovatno cekaju razvod i klupa u parku kad gospodja sazna... za divno cudo, i njoj se dopao sat, pa jos kad je videla da mojoj sreci kraja nema, nije imala srca da se naljuti... he who dares, wins - sto bi rekao del boy )
jole777 kaže:
Slušaj Bursu, druže moj, pa ćeš brzo skupiti lovu da odeš u Švajcarsku i kupuješ satove na kilo
Eee da sam samo dirno ćerkin štek (takodje imam ćerku, a skoro će i njen rodjendan), dobio bih nogu u z......, plus bi me se odrekli preko novina, elem sat je ko lutka i zaista je veoma očuvan, vredi ga srediti. Znaš jednostavno neki satovi poput ovog imaju nešto posebno bez obzira na marku i konkretnu tržišnu vrednost. Da je poseban, poseban je, već te vidim skockanog u odelcetu, sa čukom kako izlaziš iz sportskog kupea. Daklem da zaključimo, čuku imaš, odelo pretpostavljam imaš, preostaje ti samo još .... sportski kupe. A u međuvremenu.... daj još neku sliku, obavezno i neku na ruci da vidimo kako leži.
Dosla plavusa kod casovnicara da promeni bateriju. On ljubazno odgovara
da je to sat na navijanje.
Plavusa izlazi iz radnje i poce navijati "Aleeeee-aleeeee, aleeeeee-aleeeeee..."
Bookmarks sajtovi