flocus, yasig
Aleksandre, odličan sat.
Pozdrav
flocus, yasig
Aleksandre, odličan sat.
Pozdrav
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
"Petica"
Super izgleda ,cestitam na kupovini
Ajde za sada da stavim kao prvi moj omiljeni Seiko Great Age Of Discovery 6m13,a kasnije cu postaviti ostale satove iz moje male ali lepe kolekcije
Prelep sat Nikle,po meni jedna od najlepših serija Seiko satova uopšte,a pogotovo ovaj tvoj ili po meni samo za nijansu lepši 6m15 kalibar,svaka čast na izboru.
evo i moje kolekcije...
Samo da kazem par reci o Seiko satovima koji su u mojoj porodici.Deda ima Seiko 5 vec preko 30 tak godina,i nikada ga nije servisirao,niti skidao sa ruke,i zuri mu 5 minuta mesecno,provereno.Ovaj moj seiko je proizveden 1991 u aprilu mesecu,i18 godina kasnije u stanju 9/10 samo su mu baterije menjane,cale ima seika iz 90 i neke obican chronograf i on je u odlicnom stanju.Keva ima Pulsar zenski i posle 5 godina svakodnevne nosnje svaki dan u godini,sat je sem narukvice u fenomenalnom stanju.Imao sam Sporturu Sna 749 i prodao sam je jeftino,i dan danas ne mogu da prezalim.Sto se mene tice SEIKO ima ubedljivo najbolji odnos cena kvalitet na svetu.Imam i Tissot PRC 100 Titanium koji kosta 40 i nesto hiljada i sto se tice kvaliteta zavrsne obrade,detalja,lepote,nije ni do kolena mojoj staroj sporturi,a da ne pricam na sta ce liciti za 20 godina.Izvinjavam se sto sam misljenje stavio u deo foruma koji ne sluzi za to,ali sam morao.
Sada na žalost posedujem samo dva sata (jadao sam se na drugoj temi što sam morao prodati neke zaista lepe primerke).Jedan je Poljot Strela i neću stavljati njegovu sliku jer je bila već puno puta na ovom forumu.A drugi je ovaj (za ovu firmu stari) Lockman Sport, kojem je hitno potrebna restauracija pa vas molim ponvo,jer sam već otvorio tu temu,da mi neko kaže gde ga mogu servisirati sa orginalnim delovima jer mi je drag i ne želim ga baciti.
izvinjavam se zbog loše fotografije
Bookmarks sajtovi