@b321 odlicna nova kolekcija, to smo i ocekivali od tebe
@koska23 i meni se bas dopada ovaj Orient, jedino me interesuje da li dobra vidljivost, tj uocljivost podataka na brojcaniku?
Evo da i ja pokazem moju skromnu kolekciju....!
Sa leva na desno:
Seiko SKX007 (najbolji i najlepsi u kolekciji i NAJNOVIJI), Seiko snzg13 (jako lep sat, moj prvi automatc), Swatch (star oko 5 godina, moj prvi bolji sat), Casio W-800H (digitalac, nosim ga kada trcim ili vozim bicikl), Darwil (caletov sat, mora na servis posto su ga nestrucni casovnicari bas lepo "popravili", i Molnija (stari dedin sat- lepa uspomena, ispravan, jos uvek drzi dobro vreme ali mora malo da se ulepsa,da se servisira,ocisti koliko toliko cifer i stavi sekundara) Eto, to su moji satovi. Jos malo slika:
Poslednja ispravka: vladas (25.5.2011. u 16:45)
bas dobra kolekcija bas mi se dopadaju SEIKOVCE TREBA I JA DA NABAVIM OD OVIH MODELA
SEIKO- DIVERS I SEOKO SPORTS 5, KO IMA NA LAGER NEKA JAVI
Hvala bt321!
Skromna ali voljena...
Procitao sam par komentara na racun toga da je datum suvise sitan na ovom satu. Tacno je da je malo sitniji od standardne velicine, ali nemam nikakav problem da procitam broj sa normalne razdaljine sa koje inace ocitavam vreme na satu. Samo vreme i dan u nedelji su veoma citljivi, kao i 24h indikator. Sve u svemu, ja nemam zamerke.
Hvala i pozdrav!
Hvala na odgovoru, tako nesto sam i ocekivao. U svakom slucaju sat je mnogo lep. Jos jednom cestitam.
@banja odlicna kolekcija, meni se najvise dopada Darwil, obavezno ga sredi!
Evo da postavim i ja jednog Seika, vidim da su popularni u poslednje vreme
^ miki, zavrni blendu na 11, da ne budu samo srafovi u fokusu!
i, molim te, baci jos koju slicicu iz svoje kolekcije, sve nam na kasicicu dajes, a nesto mi se cini da imas mnogo dobrih satova!
jole777 kaže:
@tolarbo
Hvala! I meni se svidja Darwil, vec sam ga nosio kod dva casovnicara ali nisam bio srecne ruke posto oba pre treba da peku hleb u pekari nego da se bave ovim poslom! Ali zahvaljujuci ovom forumu saznao sam za par casovnicara koji su pavi majstori u svom poslu!
Bookmarks sajtovi