Hvala Simo,druze moj. Moram reci da je i ova,kao i sve moje na forumu,bez photoshop dodataka... Sato sam ga osvetleo mobilnim telefonom u mraku,i uslikao
Hvala Simo,druze moj. Moram reci da je i ova,kao i sve moje na forumu,bez photoshop dodataka... Sato sam ga osvetleo mobilnim telefonom u mraku,i uslikao
^ dobro mu je legao taj kais!
jole777 kaže:
Vladimir Corovic,odlican izbor
Ma,dobrom satu sve dobro stoji...
Inace,pre nedelju dana sam fotografisao jedan 007 za oglas,i odusevio se sa kolikom se lakocom taj sat fotografise. Fantom je,recimo,uzasno tezak za fotografisanje,jer svaki njegov detalj prilicno reflektuje svetlost,od kucista,korone, pa do markera...ali ne mogu mu to zameriti,nekada se i poigravam sa tim odsjajima..
Poslednja ispravka: 23jewels (23.6.2011. u 15:34)
novi sam na forumu i pozdravljam sve!
da i ja podijelim sa vama nesto iz kolekcije.
PIERRE CARDIN - remen trajao 5g.ovaj je samo privremeno.ako neko zna naziv modela?
[IMG] Uploaded with ImageShack.us[/IMG][IMG] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
NAUTICA - N13528G.bijeli remen trajao oko 4g.moj je sada na "putu" pa nisam mogao slikati.sada nosi crni remen sa bijelim vezom.
CARTIER PASHA SEATIMER-prijatelj mi je unistio kopcu.nisam je mogao nigdje na netu naci.u swis shopu u sarajevu kosta 650 km.narudzba.sta mislite o tome kako bi mu stajala neka kozna.dok se ne odlucim za narudzbu.
[IMG] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
pozdrav!!
Prilog 0
Poslednja ispravka: Amar (23.6.2011. u 18:02)
Zdravo Amare i dobrodosao!
Imas jako lepu kolekciju . Nadam se da ce neko od clanova moci da ti pomogne oko kopce... Da li si gledao na eBay-u i drugim online prodavnicama?
Pozdrav,
Vlada
No time to lose
Hvala vlada.Prekucao sam google i ebay,nista..Mislim da jedino preostaje kupiti neku kvalitetnu koznu kopcu i rezati je za ovaj cartier.
Ideje i modeli dobro dosli.
pozdrav
Da ne bismo isli u ovoj temi u off topic, pogledaj u ovoj temi. Verovatno ce ti vec cuveni Pugo, a naravno i drugi clanovi, pomoci!
No time to lose
OFF TOPIC (moderatori, prebacite ako mislite da treba )
Ako smijem samo odgovoriti Amaru, možda tamo neće vidjeti.
Član pugo radi odlične kožne remene ručno. Ja sam mailom sa njim dogovorio sve i sada sam prezadovoljan remenom koji se još uvijek na satu. Inače sam iz Zenice.
//OFF TOPIC
Bookmarks sajtovi