Danas stiglo.I stvarno su strava.Ovoj drugoj je potrebno skracivanje "na meru".
Inace,cekam originalnu citizen silikonsku narukvicu,koja bi trebalo da stigne za neko krace vreme.Ove dve su upotpunile kolekciju narukvica.
Danas stiglo.I stvarno su strava.Ovoj drugoj je potrebno skracivanje "na meru".
Inace,cekam originalnu citizen silikonsku narukvicu,koja bi trebalo da stigne za neko krace vreme.Ove dve su upotpunile kolekciju narukvica.
Poslednja ispravka: banja (28.6.2011. u 21:41)
Historia est magistra vitae!
Ljudi su kao satovi, neki žure, neki kasne, a ima i pokvarenih.
evo konacno je stigao hamilton. izvinjavam se na losim slikama, ako uspem neke bolje da napravim postavicu. moram priznati da sam prezadovoljan )))))))
Zaista lep sat Pavlaka, jedan od onih koji vrede svaki ulozeni dinar.
Bas zato se potrudi oko fotografisanja.
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
Pozdrav.
Evo da i ja predstavim svoju skromnu kolekciju od 6 satova. Nabavio ovaj stalak danas pa zgodna prilika da ih poslikam. Idu hronološki, kako se kutija punila a džep praznio
TANIS - custom made, mehanizam ETA 6498-1
DARWIL Chrono AUTOMATIC - mehanizam VALJOUX 7750
Seiko SNKF07K1, mehanizam Seiko 7s26
OMEGA Seamaster AUTOMATIC - mehanizam OMEGA Cal. 1022
CANDINO - mehanizam AS 1950/51
I na kraju jedan za "roštilj situacije"
CASIO F-91W
Nadam se da ću pravovremeno i redovno apdejtovati ovu temu te da neću bježati od dobrih prilika
Pozdrav.
Juniore dobro dosao.
Kolekcija ti je odlicna i sastavljena od ukusa. Darwil je moj favorit.
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
Junior
Lepo,lepo.
Takođe bih izdvojio Darwil.
Candino bi se preporodio kada bi mu promenio kaiš.
Zanimljive fotke.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Pridružujem se dobrodošlici, odlična kolekcija. Darwil i naravno Seiko su satovi po mom ukusu.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Još jedan glas za darwil i dobro nam došao!
Bookmarks sajtovi