nadam se da mladji od 18 ne posecuju ovaj deo foruma bez nadzora roditelja ili staratelja.....
jedva cekam fotke
nadam se da mladji od 18 ne posecuju ovaj deo foruma bez nadzora roditelja ili staratelja.....
jedva cekam fotke
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
Evo slika mog Roamer stingray-a kog sam danas uzeo sa sredjivanja.Jos jednom da zahvalim Simi hrabrom koji me je uputio na Dojcinovica gde sam sat i odneo na sredjivanje i vise sam nego zadovoljan.Valjda sam sad uspeo dobro da postavim slike.Pozdrav
Poslednja ispravka: sima hrabri (15.7.2011. u 21:37) Razlog: uklonjeni mrtvi linkovi
Igore,
prije linka stavi [img] a nakon linka [/img] i slike ce se lijepo viditi na forumu.
Jako dobro izgleda Roamer Stingray!
Odličan Roamer,odličan posao.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
igore bas je dobar i zanimljiv roamer.bas mi se svidja.
Bas mi je drago da vam se sat svidja. Jole777 hvala na savetu moracu tako da probam sledeci put.
Jeste da je modni brend, ali je ovaj Oxette moje lepse polovine stvarno impozantan. Sa svojih 52mm u precniku, 18.65mm u debljini i povecom tezinom jede Monstere za dorucak . Svi moji satovi deluju anoreksicno pored njega.
Bocno je oblozen gumom, postoji i u drugim bojama, mislim da sam video narandzastu i crnu.
A evo i jednog Vostok Amfibiana. Zanimljiv sat, steta sto je premali.
acme, odlicna fotka i zanimljiva amfibija! koji je mehanizam unutra?
jole777 kaže:
Bookmarks sajtovi