Lepi satovi momci, bas lepi
I lepe reci teku forumom, lepe
Lepi satovi momci, bas lepi
I lepe reci teku forumom, lepe
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
Poslednja ispravka: dragon (4.8.2011. u 14:49)
next year at this time I'll be a millionaire
Milane, ne znam kako bih ti rekao..... mislim lep je......, stvarno....., mozda manji ali lep......
Izvini ali......, čoveče nosiš ženski sat!!
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
jaoooo...da sad i ja vidim brale moj..nego poceo sa da naginjem pa eto sta cu...
pardon modelatoru Unisex
A za danasnji dan Muski sa ponosom nosim...vodenjak do 300 metara
Poslednja ispravka: dragon (8.8.2011. u 17:52)
Poštovano društvo,
zamolio bih vas da se držite zadatog naslova teme "Fotografije satova iz vaše kolekcije" i da ne idete previše u off topic jer time samu temu činite nepreglednom.
Znam da je danas toplo i da sunce udara na sve strane (ni meni nije bilo lako na kanapčetu), ali off topic kakav je zatečen danas u temi se neće tolerisati.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Ja tu ne vidim ni jedan smesan sat!
Lepa kolekcija Nikola.
Super ti je kolekcija.
Lepa kolekcija Nikola...citizen je po mom ukusu, samo mi se narukvica ne svidja..
Historia est magistra vitae!
Ljudi su kao satovi, neki žure, neki kasne, a ima i pokvarenih.
Bookmarks sajtovi