evo pojedinacno:timex e-compas,swatch wr 200m, seiko ronilacki 6309, seiko quartz 7810, seiko 5 7009, hamilton eta 2804, citizen hyper aqualand metricki dubinomer, breil v 601
evo pojedinacno:timex e-compas,swatch wr 200m, seiko ronilacki 6309, seiko quartz 7810, seiko 5 7009, hamilton eta 2804, citizen hyper aqualand metricki dubinomer, breil v 601
evo jos malo:geneva sport prima sat pocetak 60-tih, invicta azurit model no 0105, seiko pozlata 6531
Novajlija u moju Seiko kolekciju ! Radi se o Seiko 7016 5011 automatic chronograph popularno nazvani Seiko "Monako" sat je iz daleke 1974 godine, nisam mogao da mu odolim iako ima neka ostecenja na ciferu mislim da nije strasno, sve mu je originalno, sto je navaznije nije ga ostetila voda, metalnu originalnu narukvicu sam izvadio ona ce na poliranje stavio sam ovu plavu koja sam kupio pre neko vreme onako da se nadje i evo nasla je i ona svog "gazdu".Sat radi odlicno ali je potrebno polirati kuciste i staklo sto ce uskoro biti uradjeno
Respect za seiko
Nadam se da će uskoro ići na kozmetički tretman kod nekog dobrog časovničara, a onda odmah ide u temu o najlepšim satovima sa foruma.
Posto sam bio odsutan par nedelja (opravadano, na odmoru ), nisam stigao da prokomentarisem novitete.
Ono sto sam ukratko video - ima lepih prinova .
@Walter, skydiver - svaka cast na prinovama!
@NikolaB, spar - sjajne kolekcije! Bilo bi lepo da predstavite pojedine satove, u zasebnoj rubrici.
@Nikle - moram posebno da prokomentarisem tvoj Planet Ocean posto je u pitanju i moj Gral! Sjajan sat i odlicno ti stoji. Probaj da podelis iskustva, kada se slegnu. Jel u pitanju 42mm verzija?
No time to lose
Nađe ga ti,a?
Čestitam!
Još uvek imaš vremena (leto traje) da najzad roniš sa satom.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
bice druze moj samo da nadzem jos kais,hvala
Bookmarks sajtovi