evo i jednog mog ulova od pre 2-3 dana. dopao mi se zbog vintage detalja - sekundare i masivnih indeksa za sate. unutra je automatski mehanizam sa 25 rubina, vrlo lepo radi. malo poliranje pleksija i kucista u kucnoj radinosti, i bice kao nov.
evo i jednog mog ulova od pre 2-3 dana. dopao mi se zbog vintage detalja - sekundare i masivnih indeksa za sate. unutra je automatski mehanizam sa 25 rubina, vrlo lepo radi. malo poliranje pleksija i kucista u kucnoj radinosti, i bice kao nov.
jole777 kaže:
Dobar Dobar Omikron nema sta imam i ja jednog sa crvenim ciferom strava je ista mu je sekundara i isto ima 25 rubina radi super i moj model ima celicno kuciste ako i ovaj ima celicno kuciste onda to je top, jer vecina njih koje sam video kuciste im je niklovano
u svaki slucaj dobar sat, nije mi jasna samo politika omikrona dali ovaj brend jos postoji imaju sajt na kome su satovi koji kostaju od 3,500 dolara i navise ali nigde vise od njih ni traga ni glasa ovo je njihov sajt http://www.omikronwatches.com
^ mislim da jednom watchmag rece da taj novi omikron nema nista zajednicko sa nasim starim omikronima, odnosno, da je to nova firma koja pokusava da se 'svercuje' pod starim imenom i logom nekada ne tako loseg brenda.
jole777 kaže:
lepo, lepo.....
kupio si nov sat?
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
Pa da Hvala
samo da ga zadrziz,ja nisam odavno toliko patio za nekim satom kao za chopardom.. lagan,lep ma uhh
nos ga daj mu sansu
next year at this time I'll be a millionaire
E Nikola,Nikola,kad sam ti ja pricao da je mehanizam lepo dekorisan ti mi nisi verovao...
Prelep sat,cestitam.
Taj Chopard ima nesto sto te bukvalno tera da se zaljubis u njega...
Milane,ne bih se bas slozio da je lagan sat obzirom da ni gumena ni kozna narukvica nisu teske a sat sa njima ima finu masu.
Cestitam,Nikola.To je jedan od najlepsih satova,kako na forumu,tako i uposte.
Da ga u zdravlju nosis i zadrzis,za razliku od zmaja,koji sad tiho pati.
ajoj, nije valjda da kopirate ove uobrazene beogradjane milana i marka...prvo igy strajkera pa nikola choparda...
salu na stranu, prelep sat, kroz par godina imace slavu kao rolexova daytona
PS svi kupise sebi satove samo ja ostadoh na kontu jednog brajtlinga....
Bookmarks sajtovi