Seiko 6139 imam skoro 3-4 godine imam dva modela 6139-6012 i 6139 - 6032 kad budem imao vremena stizu slike
Seiko 6139 imam skoro 3-4 godine imam dva modela 6139-6012 i 6139 - 6032 kad budem imao vremena stizu slike
cestitke i od mene za walterov i bursin sat stvarno su lepi
napred zvezda,dali je neko bio u Bari na finale kada je PANCEV resio utakmicu
pa mi se poznajemo ??? druze u moju ranu mlados bio sam na svih derbija i kada je pala magla
na utakmici sa milanom prespavao sam na klupi da bi gledao naredni dan eh gde su ta vremena
ma dodji bre da te poljubim....idemo kad dodjem pored Vardarot reke da piemo Skopsko i da jeemo i jednoj kafani doduse srpaska je super kobasice mani se ti nese on ce samo o satovima ))) salim se neso
elem clanu Nesku da se zahvalim,cutljiv momak a zna posao..pa samo ne znam koliko jos ljudi ima takvih koji samo citaju a ne ukljucuju se u forumasenje makar kao ja ovako kao ja..ne da mi pariraju sa znanjem nego eto salama ili vicevima ))
Moj novi clan je osoba A : Tag Heuer calibre 5 Link automatic moj dobri stari Tag voljeni...
next year at this time I'll be a millionaire
Eh, samo skopsko? Otići u Makedoniju, a ne probati njihova vina, npr. iz Popove kule, Negotina ili iz Kavadaraca ti je isto kao da si bio u Parizu, a nisi video Ajfelovu kulu. A vina bi lepo išla uz ohridsku pastrmku. E, tek posle toga sledi krkanje roštilja
Dosla plavusa kod casovnicara da promeni bateriju. On ljubazno odgovara
da je to sat na navijanje.
Plavusa izlazi iz radnje i poce navijati "Aleeeee-aleeeee, aleeeeee-aleeeeee..."
ocuvano? bez modrica ...ogrebotina?
next year at this time I'll be a millionaire
Bookmarks sajtovi