e, zmajcek, da si ponudio da se djoramo, ruski zenith za ruski poljot, uz tvoju malu doplatu, pa bismo nesto iskombinovali...
e, zmajcek, da si ponudio da se djoramo, ruski zenith za ruski poljot, uz tvoju malu doplatu, pa bismo nesto iskombinovali...
jole777 kaže:
pa, ni meni se ta tvoja re*lika bas ne svidja, ali uzeo bih je, eto, da ti ucinim...
jole777 kaže:
samo da dodam da sam pre par meseci kupio sat(sicura) od sime a nisam ukapiro da je to on.vidim prodavac mi detaljno obnjasnjava sve, stvarno sat doso sve po opisu cak i bolji meni bi malo neobicno.tek pre neki dan ukapiram da sam kupio sat od sime hrabrog.moram da ga pohvalim kao postenog i pazljivog prodavca.
hvala, jagose, ja sam, takodje, tek pre neki dan ukapirao da si ti kupio sicuru! moram da kazem da je bilo pravo zadovoljstvo saradjivati sa jagosem!
ma, sta reci, vidi se odmah kad je neko sa naseg foruma.
jole777 kaže:
Da nije ovaj sa slike: http://www.svetsatova.com/forum/memb...-chronographe/
Koliko se sećam, veoma lep komad.
bas taj, pravi vintage lepotan...
jole777 kaže:
Ostadoh vam duzan odgovor .Omega je iz 1940 u pitanju je 30t2 i kod mene u porodici je od pocetka.Servis je radjen kod casovnicara u Jug Bogdanovoj ulici i preko njega je poslata u Svajcarsku,u atelje koji radi restauracije svega i svacega izmedju ostalog i cifera.Cifer je zguljen skroz i uradjen ispocetka,to je trajalo 6 meseci.Jedino cime ja nisam zadovoljan su brojevi jer su sada preveliki i 8-ca je obrnuta.Ako su mene lagali onda i ja lazem vas .Meni je samo bilo bitno da se taj sat dovede u red posto je za mene jako draga uspomena.Inace i dalje nisam uspeo da nadjem identican sat na netu.
Bookmarks sajtovi