Ne zaboravite svrhu ovog foruma, a to su satovi!!!
I ako najviše na svetu mrzim replike satova, nekome je i to kolekcija, a mišljenja sam da su Markovi orginali!
Ne zaboravite svrhu ovog foruma, a to su satovi!!!
I ako najviše na svetu mrzim replike satova, nekome je i to kolekcija, a mišljenja sam da su Markovi orginali!
OK, to je to... Larosa se izvinio Marku, priznao je da je pogrešio što može svakom da se desi i idemo dalje.
Držimo se teme koja glasi "Slike satova iz vaše kolekcije"!
Pozdrav
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Moj skromni doprinos!
Prilog 1244
Seiko, Festina, Casio, Rado, Swatch.......
Poslednja ispravka: Vladan Stevanovic (11.8.2010. u 1:48)
Moja kolekcija.
Mada sam neke od njih predstavila, evo svih satova na jednom mjestu.
Poslednja ispravka: JovanaM (26.2.2010. u 15:46)
marko 5 ajde lepo priznaj da su plagijati i pokloni ih meni a ja ti poklonim koji oćeš iz moje firme , da se ne mučiš sa slanjem dođem po njih i napravimo likovo!!
CUBUS ORIENT CASIO ROMANSON SEIKO PULSAR LORUS
MEEX KENNETH COLE MAREA POLICE
Problem je kada neko vidi 2 IWC-a i Rolex u vlasnistvu jednog coveka. Garantujem da je 99 posto ljudi pomislilo ili da su replike ili da su satovi sumnjivog porekla. Moj je predlog Marku 5 da slucajno ne nosi sve te satove na okupljanje,i da ne dokazuje nikome autenticnost satova,pogotovu ne ljudima koje ne poznaje,i pogotovu ne uzivo.IWC je uz Omegu i Longines moja omiljena marka satova i sa moje strane svi komplimenti za izbor
Zelim svim clanovima foruma da jednog dana imaju svoj IWC i da dodje vreme kada na coveku vidis takav sat ne pomislis odmah da je kopija.
Poslednja ispravka: dragon (7.3.2010. u 14:19)
Neke poruke su editovane, neke privremeno obrisane!
Tema služi za prikaz satova a ne za besmislene svađe o ukusima ili proizvođačima. Larosa se izvinio, čovek je priznao da je pogrešio, ako mu Marko nije zamerio nema potrebe ni mi ostali da to činimo, niti da se konstantno vrtimo oko te priče.
Ukoliko želite da diskutujete o Rolexu, IWCu ili nekom drugom proizvođaču, postoje odgovarajući forumi za to. Ukoliko želite da uputite kritiku ili da se požalite na nečiji rad, postoje forumi koji su predviđeni i za tu namenu.
Nema potrebe da jedna ovako lepa tema izgubi svaki smisao.
Zamoliću još jednom sve članove da se drže teme koja glasi "Slike satova iz vaše kolekcije"!
--
Igore, Jovana, SaleK odlične kolekcije!
Pozdrav
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Bookmarks sajtovi