Cestitke za Rolu, prelep sat! Evo i ja da se pohvalim jednim starim dzepnim satom, kupljen ovde na forumu. Ja sam odusevljen, i bas je steta sto je proslo vreme kada su se nosili ovi lepotani.
Cestitke za Rolu, prelep sat! Evo i ja da se pohvalim jednim starim dzepnim satom, kupljen ovde na forumu. Ja sam odusevljen, i bas je steta sto je proslo vreme kada su se nosili ovi lepotani.
Au Miki,ne pamtim kad mi se dzepni sat ovoliko svideo,kazaljke su umetnicko delo kao i ostatak sata... Os prodajes?
Sta reci za Yachtmaster 2...
@tolarbo bas lep dzepni sat, sto rece @Marko5 pravo umetnicko delo. Cestitke i ostalima, idem da like-jem ove lepotane.
Nikola, seiko 5 je super. Bio bih zahvalan ako bi postavio malo bolju fotku
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
D1d, drago mi je da ti se svidja A evo i boljih fotki mog Seika. Inace, moj deda ga je kupio je u Rimu sredinom 80-ih godina i kompletno je uradjen u Japanu. Ovi novi Seiko satovi se velikom vecinom sklapaju u Kini jedino sam vidjao neke preko 1000eur da su Japan made. Ali to naravno ne znaci da su znatno losiji.
Evo i za ostale satove bolje slike Volkswagen koji je deda kupio 1989 sto i pise na kartici za garanciju. Sat nije bas dobrog kvaliteta sa zadnje strane je pocela da se skida sjajna zastita,ali meni je veoma drag a deda ga je i najcesce nosio Juce sam mu zamenio bateriju i unutra je Miyota quartz mehanizam...
pa ok, zacudio sam se bas...mislio sam da su to pure 100% japan made satovi...
Bookmarks sajtovi