"Vazduh trepti, kao da nebo gori. Da, sprema se oluja..."
Jako lep sat, prava zenska klasika
Clarissa, obrati paznju na ekspoziciju kod fotografisanja
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
Hvala, samo ovaj ćete i gledati, bar još neko vreme , imam još jedan, ali cifer je suviše mali, ne znam kako da izvučem da se lepo vidi ?
Okinula sam u auto modu, napravila više slika, a ova mi se najviše dopala jer se boje lepo prelivaju i vidi se razlika u nijansama plave.
A što se ekspozicije tiče, šta sam trebala da uradim da bi bilo bolje ? Mogu da ponovim, sa drugom macom i drugačijom ekspozicijom. Bar mi drvenih mačkica ne fali.
Pronadji osvetljeno mesto prirodnim osvetljenjem, postavi aparat na sto (pretpostavljam da nemas stalak) ili neku drugu cvrstu podlogu da se ne bi cimnuo pri okidanju i iskljuciu blic. Rezultat bi trebalo da bude mnogo bolji, rekao bih da je maca ok
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
A za taj mali satić-aktiviraj makro mod.Obično je označen stilizovanim cvetom(lalom).U tom modu prave se jasnije slike iz blizine.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Tako sam uradila i prvi put, stavila objekte na mermernu ploču pored prozora, a aparat položila na nju, možda ne kod svake fotografije. Isključila sam blic, a uključila makro. Evo još jedne iz prvog seta i 2 iz drugog, tu sam povećala ekspoziciju.
Toliko od mene, dok ne kupim treći sat.
@VLADAN
Aktivirala
Čini mi se da sam video Cica-macu
ZAJEDNO SMO SKUPA!
.....Aha
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Clarissa lepi satovi...Seiko je jako lep... A da, i cica mace su zanimljive...
Historia est magistra vitae!
Ljudi su kao satovi, neki žure, neki kasne, a ima i pokvarenih.
Bookmarks sajtovi