Kada je u pitanju odnos kvalitet/cena Mako je definitivno u samom vrhu, a taj Hirsch sa belim štepom mu je legao k'o ...upisite-sami-narodnu-izreku...
Kada je u pitanju odnos kvalitet/cena Mako je definitivno u samom vrhu, a taj Hirsch sa belim štepom mu je legao k'o ...upisite-sami-narodnu-izreku...
Hvala puno, Mako zaista jeste fenomenalan sat, planiram u narednom periodu uzeti jos neki nato i gumu tako da ce biti spreman za svako godisnje doba i razne avanture
Zanimaju me samo takve pobjede koje nisu nečiji porazi...
mako stvarno super izgleda
Evo i moje siromasne kolekcije.. Vec sam napomenula da nosim stvari dok ih ne izdegustiram skroz, tako da...
Ovo je sat koji sam dobila kao poklon za rodjendan i veoma mi je drag, bez obzira sto nije neka "marka":
Girl Only
A ovo je sat koji sam kupila danas, a o kom sam pisala da razmisljam. Tako da, parice sam prikupila i danas ga kupila Cini mi se da je beli bio lepsi, ali ovaj ide uz mene:
Festina
Feel alive
@bt321 Tako im bilo lakše da ušteluju balans. Elegantan sat.
Lepa Festina,Kaca.
Hoćeš da kažeš da lepši NE IDE uz tebe?
Festina je super.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Nema kaca, siromašne kolekcije. Samo je u začetku, za sada.
Hvala Bela festina je lepa na svoj nacin (i definitivno bi isla uz mene) ali mi je crna laksa za odrzavanje (i za kombinovanje zensko, sta cete).
Vukas, u pravu si, lose sam se izrazila
Ljudi, ne mogu da vam opisem kako mi je srce zaigralo kad sam ga stavila na ruku, malo je falilo da reagujem ovako
Feel alive
Bookmarks sajtovi