super ti je festina i najbolje od svega sto si ti odusevljena
super ti je festina i najbolje od svega sto si ti odusevljena
i ja kad sam video kakoooo ti lepo stoji....moraces jos neku fotkicu da stavis )
next year at this time I'll be a millionaire
Posto je stigao, odavno kupljen i dogovoren Seiko Bellmatic, postavicu slike slike i ovde. Ujedno i da se zahvalim Jole-tu na izuzetnoj saradnji i korektnosti. Uskoro jos jedan lepotan, takodje kupljen od Jole-ta.
prelep je,čestitam
Svaka cast sjajno izgleda, sat je pun pogodak.
Svaka cast i tebi Milane t.j. tolarbo i joletu!
Pravi lepotan
No time to lose
Da se ubacim i ja, posto je bilo odredjenih pitanja vezanih za tolarbove slike.
Na konkretnim slikama je moj NOS Bell koji je otisao u Kanadu i naravno taj sat nije Tolarbov. No, tolarbo je kupio od mene 2 700X Bell-a, bijelog (jako slicnog kao onog na slikama,samo na koznom remenu) i sivog.
Pretpostavljam da covjek nije imao svoje fotke pa je postavio moje stare fotke da se vidi o kojem modelu Bell-a se radi. Moje dopustenje za koristenje ima.
On nije stigao uslikati ni sivoga Bell-a kojeg je kupio, a bome nisam ni ja pa sam ga vec zamolio da mi posalje par fotki za arhivu.
Dakle AGEMO, u pravu si, ali ne treba raditi oko toga neki veliki problem.
Te slike su postavljene na vise foruma ukljucujuci i ovaj tako da se ne radi o nekoj velikoj tajni ili losoj namjeri.
Poslednja ispravka: vladas (9.11.2011. u 21:09) Razlog: Uredjen tekst
UH! Izvinjavam se svima! Bas sam zabrljao sa ovim. Morace ovde moderati da rade posao. Prvo, moja je greska jer sam postavio slike koje mi je Jole davno poslao, kada je imao Bellmatic-a NOS. Taj sat nisam ja kupio, vec sasvim drugi, ali sam u mail-vima nasao slike ovog i postavio, a da nisam obratio paznju da je to drugi sat! Izvinjavam se svima, sutra cu da ispravim gresku! Molim da se ove slike obrisu!
Bookmarks sajtovi