Evo ispravke, prvo ide sivi Bellmatic jer sam njega prvo islikao. Mada osvetljenje nije najidealnije, ali bar delimicno sam pokusao da docaram refleksiju neobicnog sivog cifera.
Evo ispravke, prvo ide sivi Bellmatic jer sam njega prvo islikao. Mada osvetljenje nije najidealnije, ali bar delimicno sam pokusao da docaram refleksiju neobicnog sivog cifera.
Ovo je prvi sat za koji osjecam da sam se zeznuo sto sam ga prodao. Fali mi maksimalno.
cestitke druze stvarno lep Bell Matik
I ja sam od jole777-ta pazario jedan komad Seiko bell-matic-a i tako čekam ti ja sa nestrpljenjem pošiljku, KAD ja kući sa posla a ono pozivnica za poštu da podignem paket. JAO sto sam se obradovao, trč brže bolje do pošte, a ONO vraga, čestitka od saobraćajne policije sve u koloru uslikan moj ljubimac kako juriša žutom trakom. IJAO što se obradovah 5000 im najdražih spomenuh. Ali tešim se sledeći poziv poštara će biti onaj pravi.
Dosla plavusa kod casovnicara da promeni bateriju. On ljubazno odgovara
da je to sat na navijanje.
Plavusa izlazi iz radnje i poce navijati "Aleeeee-aleeeee, aleeeeee-aleeeeee..."
Molim!!! Zar to snimaju vec! Uh.. ode jedan dobar sat ...
Bursa kada stigne taj crni da se vidimo na kafici i da se ponovo sastanu sva tri Bellmatic-a, taman i onu Omegu da ti vidim. Poz
Poslednja ispravka: tolarbo (10.11.2011. u 23:08)
Auuu pa kada se nadjemo na sledećem okupljanju sa svojim Bell-ovima, ima sve da zvoniiiii. Oma imam ovaj moj primerak da tjuniram, ima da peva, ne što će da peva, nego će da pevaaaaa.
Dosla plavusa kod casovnicara da promeni bateriju. On ljubazno odgovara
da je to sat na navijanje.
Plavusa izlazi iz radnje i poce navijati "Aleeeee-aleeeee, aleeeeee-aleeeeee..."
Bookmarks sajtovi