E,ako si ga i uzeo.Red je.
Verovatno ću i ja jednom.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Znam gde se mogu nabaviti iz iste ergele. Ako te zanima javi na PP
gde si ga samo nasao prelep je
imenjače lep sat,a još i naš
bt insini satovi mogu još da se nađu i to nenošeni .otkud taj štek neznam
Ima na voćnom sajtu, ali mogu da pošaljem detalje na PP. Ne znam koliko još ima na lageru, ali sam shvatio da je kupljeno od nekog časovničara.
Nešo
Napiši nešto o tvojim utiscima vezanih za kvalitet izrade ovog sata.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Opet nesto "staro",ali posto je ova tema namenjena iskljucivo za fotografije...
Teško je sada reći, jer sat uopšte nije nošen, tako da ne znam kako će se pokzati pozlata, odnosno kućište. Na prvi pogled deluje sasvim dobro, a mogu da ga pokažem i uz kafu
Preciznost mu je OK, mada ovo govorim u dosta grubim crtama. Za 5-6 dana i dalje se slaže sa nighthawkom. Nisam mu merio preciznost kako bi trebalo raditi, već samo ovako.
A zarazili ste me totalno. Poslednjih dana citam forum bas aktivno i totalno sam se zarazio, te cu odsad silne pare trositi na satove Otkad znam za sebe nosim sat. U prvom razredu je to bio baby G, 5 godina kasnije ponovio sam se tada ne bas jeftinim fossilom am3540, a onda je 5 godina nakon njega usledela i festina f16135, sa jos 2 dodatne narukvice. Sada, 5 godina posle nje, izgleda da je red na nesto novo Moja kolekcija je skromna, mozda ne vredi nista u materijalnom smislu, ali za mene ima ogromnu sentimentalnu vrednost i gledacu da ih sve sredim i poredjam negde, a onda kasnije i da obnovim kolekciju.
1. 15 godina star Casio Baby G 320
2. 10 godina star Fossil AM3540 (crveno/crna pozadina)
3. 5 godina stara Festina F 16135
Inace fotke sam sada napravio telefonom i dosta su lose, a genericke fotke mozete videti ako kliknete na sliku, dosta su bolje.
Za naredni sat planiram verovatno neki citizen, a izgleda da sam najblize Angelovom BL5250
Pozz
Bookmarks sajtovi