Najnoviji i najlepsi clan moje male kolekcije.Zapanjen sam ovim satom,sto se mene tice bolji sat od ovog mi verovatno nikada nece trebati.Slike mehanizma su sa interneta a slika sata je moja.Slikacu ga na ruci danas, sutra pa cu postaviti,kao i slike ostalih satova,pozdrav.Sat mi zadnjih 5 dana zuri 2 sekunde ukupno,prezadovoljan sam.
@Nikle...
Čestitam ti na satu, stvarno je odličan...
Da vam predstavim novog clana kolekcije...
Jos da nabavim onu cudotvornu krpicu za poliranje, i neki lep kais, i bice skroz kao nov. Cini mi se da zuri oko 30 sec dnevno, ali juce sam ga kupio pa nisam merio... u svakom slucaju ce pasti ciscenje i servis.
Inace ne volim bas zlatne satove, ali posto sam ga platio 250 dinara, mislim da nema mesta izvoljevanju.
Poz!
rus_pa, svaka cast, imas zaista lepu kolekciju ruskih satova! znas li mozda, okvirno, kada je prozveden ovaj model?
nabavio sam u poslednjih mesec-dva nekoliko lepih 'rusa', pa cu okaciti slicice u temi o ruskim satovima, samo da nadjem malo vremena...
poz!
Rus, ako nije tajna, koliko si platio ovog Corteberta i onu Amphibiu iz teme o ruskim satovima?
Ja sam danas naleteo na, mislim, isti model Corteberta, bez narukvice (mislim da ni ova na tvom satu nije originalna, mada nije ni bitno), ali u nesto losijem stanju, i covek mi je trazio 3.000 pa mi izgledalo mnogo.
Ali sam zato pazario jedan lep i vrlo ocuvan Poljot.
Pozdrav!
Cortebert 400, ampfibia 300.
uf, gde to, ako nije top secret? pretpostavljam pancevacki buvljak? na ovom novobeogradskom nema skoro nista, ili ima ono gore, skupo...
poz!
Bookmarks sajtovi