Filippuci ovo je praznik za oci! Vrhunski.
Filippuci ovo je praznik za oci! Vrhunski.
Pa i ne treba,to je minut repeater....
Seiko Green Willard SPB153J1
Seiko 62 MAS Re-Issue SPB149J1 Limited edition
Seiko Panda Chronograph SRQ029J1 Limited edition
Seiko 62 MAS Re-Creations SLA037J1 Limited edition
Seiko KS Hi Beat 5626-7040 Chronometer Automatic
Auuu Filippuci, što kaže jole, kakav praznik za oči. Sat je prosto neverovatan, a kada se pogleda poleđina sata i kada vidiš kako mehanizam izgleda
Sa obzirom na cenu, ne znam da li bih smeo da ga držim u ruci, jer ako ispadne ode stan na doboš
Ako nije tajna, kako si došao u priliku da se družiš sa tim satom?
Čestitam druže, baš te krenulo.
Znaš i sam koliko je sat dobar da ti ja sada ne pričam, a što se tiče kuckanja razlog je očigledan, japanci uradili dobru zvučnu izolaciju
Malo i da se tu umiješam!
Pozdrav svima i uživajte u fotografijama ove đepne Omege raritetnog cronometar mehanizma(zbog posebnog labuđeg vrata na nemirnici)
Inače sat je u kućištu napravljenom od čistog 14 k zlata!Nadam se da će vam se svidit
Prekupci su je procijenili na nekih 900 € a koliko realno vrijedi nit znam nit me briga jer za prodaju nije već za moje ali i vaše oči.
Imam čak dvije vojne đepne Omege al dalo bi se i o ovoj raspravljat,pa slobodno pošaljite poruku i za nju.Sat je to prekrasan za svaku kolekciju đepnih satova il vojnih!Ako se smije pitat podrijeklo dal je nošena u ovim krajevima jer moja jedna je možda 50 godina provela na tavanu u Splitu.
Lp!
Bookmarks sajtovi