^
Lep sat
^
Lep sat
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
Stigla gospodja ministarka iz daleke Rusije. Originalna narukvica je o.c.a.j.n.a, (mislim, nisam bogznasta ocekivao, ali.....) pa sam je u roku od 3 minuta i 47 sekundi zamenio vec spremljenim gumenim kaisem (cifer nije bas teget kao sto je bio na slikama pa nijansa malo odudara, ali dobro je za pocetak):
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
хорошо, хорошо!!!
....po meni najlepše kućište amfibije od novijih modela....bravo...
спасибо друзьям, спасибо! :d
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Anbeast
Čestitke i od mene.Lep sat.
Koje su ti zamerke vezano za narukvicu? Nisam imao prilike da je vidim uživo, a na slici ne deluje tako loše.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Hvala, VladaneP.
Veoma je lagana i suplja buduci od savijenog nerdjajuceg lima, prilicno je bljestava, kao da je naknadno hromirana, a ne od nerdjajuceg celika (ovo je samo estetski). Glavna zamerka: negde na polovini narukvice, jedan clanak nije dobro zapertlan i zaglavljivao se, kad sam rukama to probao malo da razglavim poceo je da se odvaja. Da sam povukao malo jace razdvojio bih narukvicu bez problema. Ni ostali clanci ne ulivaju neko poverenje. Sutra cu slikati to. U odnosu na Orientovu i Candinovu narukvica nije ni u istoj galaksiji.
Sta mislite o ovoj gumenoj?
Za ovakvu prinovu da se ne oglasim... bio bi greh. Anbeast čestitke na Amfibiji .
+1
anbeast... nasmejah se postu za narukvicu. Kako si opisao, kao da gledam kad otvaraš pridošli paket i opipavaš gospodju ministarku ! Već htedoh reći za taj kaučuk, da nije loše legao, ali ja bih ipak sevnuo neko platno (mislim na one debele sportske platnene u kombinaciji sa malo kože kod lugova)... boja je legla i mislim da je čak i bolje što je tamnija od cifera. Boju nebih menjao, samo materijal...
Bookmarks sajtovi