cestitke i od mene stvarno lep sat
cestitke i od mene stvarno lep sat
Lep satic, cestitam!
Ja sam, sto bi anglosaksonci i strani placenici u nasim redovim rekli "sucker for a cushion case". Tako da je mnistry bas po mojoj meri. Jedini razlog zasto do sada nisam kupio ovaj sat je bezel. Nikako mi ne lezi taj bezel sa tackama i crticama. Znam da je to nesto autenticno za komandirskie i amphibia satove, ali jednostavno mi se ne svidja.
Pogledaj ovaj mod koji pripada clanu jednog velikog foruma koji se bavi satovima:
copyright ronnypudding
Po meni, neuporedivo lepsi sat sa ovim bezelom.
Sto se tice narukvice, procitao sam na 100 mesta da je originalna narukvica smece tako da se nisam iznenadio. Guma mu je lepo legla i u skladu je sa "vodenom" prirodom sata.
Reci cu samo jos jednu rec... WATCHADOO! Mada, treba imati u vidu da ta rec kosta vise od samog sata.
Pozdrav i cestitke jos jednom!
Dejan
Hvala! Raspitivao sam se vec u vezi tog ''moda'', planiram narandzastu Amfibiju (kad mi je vec Doxa nije u domasaju ) u nekoj buducnosti pa cu jednu od njih mozda ''modovati''. (mada, skupo izadje to ''planinarenje'')
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
danas sam se podnovio sa jednim citizenom-crystron water 600m resistant
kvarc 7 jewels zadnji deo je blendiran nema poklopac pri menjanje bateriju prvo se vadi bazel pa sve ostalo dihtung,osigurac,staklo pa se dolazi do masine pa onda obrnuto da bi staklo doslo na svoje mesto zatvara se pod pritisak
evo slike sat je iz 1970 god
bt321
Aaa,uze ga ti.
Čestitam.600 m-nije šala.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
600m stvarno nije sala al ja najvise idem do 2m
aj sad dA vidim ko ce sa mnom da gnjuri
Čestitam, odličan citizen!
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Izgleda
Daj neku informaciju o mehanizmu (da ne guglam )
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Bookmarks sajtovi