Opet ja. Stig'o mi Sturmanski. Kupljen na vocki, bez konsultacije, verovatno preplacen, al' sta da se radi
Treba mu detaljno ciscenje mehanizma, poliranje pleksija.... Kuciste je bolje nego sto sam mislio.
Uzivo je bolji nego na ovim fotkama. E, da, nece da resetuje stopericu (sto je bilo naglaseno na aukciji)
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Nek je sa srećom! Čim središ tu kozmetiku, obavezno par fotki. Lep i dobar satić to zaslužuje.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Hvala, Neso!
Danas sam ispolirao pleksi, sad ce malo cekati dok ga ne posaljem kod doktora.
Otvoren sam za predloge gde to najjeftinije (ali ipak kvalitetno) obaviti. Znam da ima tema o servisu 3133 ali nisam bas nacisto gde da nosim sat.
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
cestitke i od mene za POLJOTA u zdravlju i srecu da ga nosis
Poslednja ispravka: anbeast (15.3.2012. u 17:52)
Anbeast
Čestitke i od mene.Lep primerak.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Bookmarks sajtovi