Hvala imenjace iz meni dragog Novoga Sada Sa satom je sve u redu,prodacu ga samo ako dobijem ok cenu,a ako ne onda ostaje i pravi se vintage racing narukvica za njega...
Da budem iskren, voleo bih da ostane kod tebe, a ako baš želiš da ga prodaš, želim ti da dobiješ što bolju cifru za njega.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Hvala Neso ali on je vintage+skup+ne radim u kancelariji=nije za svaki dan i mogao bi veoma retko da ga nosim. Stvarno je predobar i prelep ali kad ga stavim na ruku stalno gledam da ga ne ogrebem ne zakaci a to malo opterecuje...
Evo kao sto sam i obecao par slika novog Casia kupljenog u petak.
Da iznesem i neke moje zakljucke
Sat izuzetno lepo lezi na ruci i pored tezine od oko 150g i velicineod 45mm dosta je udoban.
Vidljivost kazaljki je izuzetna cak i u polumraku. Jedina zamerka je na vidljivost u mraku, iluminacija traje oko 15-20min a posle se mora dobro zagledati da bi se videlo vreme. Tu sam ocekivao vise.
Zadovoljan sam izgledom a polako se privikavam i na velicinu ipak mi je ovo prvi sat velicine preko 40-tak mm. Ne znam sta bih vise napisao za dva dana i nisam mogao vise da primetim.
Evo da ostavim i specifikaciju sa neta:
Casio Duro 200M MDV-106D
Case / bezel material: Stainless steel
Stainless Steel Band
One-touch 3-fold Buckle
200-meter water resistance
Rotary bezel
Mineral Glass
Screw Lock Crown
Screw Lock Back
Anti-reverse Bezel
Hands and hour markers with large fluorescent areas for easy reading
Date display
Regular timekeeping
Analog: 3 hands (Hour, minute, second)
Accuracy: +/-20 seconds per month
Approx. battery life: 3 years on SR626SW
Size of case/total weight: 48.5 X 44.2 X 12.1 mm/144 g
sonebg...
Koliko mogu da vidim na slici (mada je mutna), sat ti odlično stoji na ruci i uopšte ne izgleda gabaritno i veliko (...bar meni) . Svidjaju mi se kazaljke, pogotovu sekundara. Što se tiče iluminacije, retko na kom Casio satu "radi" bolje. Samo gde je to označeno sa "neo-display" ,traje nešto duže i ima jači intenzitet. Ne verovatno je to, kako su na tim Casio modelima udobne te metalne narukvice ! Ja sam se, takodje, prijatno iznenadio udobnošću i imam samo reči hvale...
Meni se sat dopada i ako nisam ljubimac diver-a.
Čestitke za ovu lepu prinovu i neka te lepo i dugo služi !!! Casio je to... može da traje koliko `oćeš . Sam odnos >kvalitet-cena< je za mene, svakako "numero uno" , tako da sam ,tako reći, siguran , da ćeš biti zadovoljan...
PozzZZZ
Hvala na cestitkama A sto se fotografija tice ja sam ove fotografije radio jedno dva casa (nisam ja Sima pa da radim profi) Od jedno 50-tak odabrao sam ove. Na ruci nisam uspeo bolje. Jednostavno se zamuti
Niko ne staje samo na jednom......
iggoo,dobrodošao.
Imaš lep i dobar sat.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Hvala ljudi.Drago mi je sto sam postao clan ovog predivnog sajta..Pozdrav za sve..
Bookmarks sajtovi