ok.. hvala vladane... sutra cu ja staviti moju kolekciju satova... a mozda im sutra i pridruzim ovaj orient...
ok.. hvala vladane... sutra cu ja staviti moju kolekciju satova... a mozda im sutra i pridruzim ovaj orient...
evo kao sto sam i obecao.. seiko SNA411P1 JACQUES LEMANES F1 F5023G KENETH COLE NAUTICA.... pa me zanima misljenje o njima...
uzgred... u pitanju onog orienta kao Vladanovog... bas sam ga gledao juce... vide se oni dragulji unutra... vidi se kroz ono zadnje staklo oznaka orienta.. znaci ako je kopija, vrhunska je... mada sumnjam da bi se iko trudio da pravi tako dobre kopije za orient satove...
Posto vidim da se postavljaju slike satova pa da i ja pokazem moju kolekciju budilnika INSE ZEMUN i ostalih proizvodjaca.
LASLO
http://www.svetsatova.com/attachments/fbattach/1.zip
kad god vidis sat ti pozeli zelju
TRENUTNO IMAM SAMO OVE SATOVE, ALI CU UBRZO IMATI MNOGO VREDNIJE I POZNATIJE ...DO TADA EVO MOJIH SATOVA
IZVINITE STO SAM SAMO JEDNU SLIKU POSLAO 5 PUTA...EVO OSTALIH
Evo to su moja dva sata,i da ne otvaram novu temu jedno pitanje.
Koliko je dozvoljeno odstupanje u tačnosti na 24h za mehaničke satove pošto mi ovaj BMW kasni oko 11 sec,a ovaj drugi oko 20-tak mada nije odavno ni servisiran.
Evo ovo su moja dva sata!I jedno pitanje da ne otvaram novu temu.
Koliko je odstupanje od tačnosti za 24h dozvoljeno za mehaničke satove?
Ovaj BMW mi kasni 10 sec,a ovaj drugi oko 20-tak ali nije davno servisiran.Et toliko i hvala na odgovoru!
Evo i satovi!
i ovo
Bookmarks sajtovi