Citizen Riva Chronograph Eco-Drive watch by Shmizla
Stari-novi sat sa zamenjenim staklom i nedavno poliran kod majstor Bojovića. Bilo mu je ipak potrebno malo "lickanja" jer ga nosim skooooro svaki dan... i svakakve ogrebotine je imao po sebi.
Mnogi su ga i uživo videli, ali svakako zaslužuje da napišem bar jedan post posvećen njemu.
Pozz svima!
Jesi li se rešila da ga prikažeš široj publici?
Vrlo lep i kvalitetan ženski ''šmekerski'' sat.
Sportski i elegantan istovremeno.
Pošto ih ovde retko viđamo,evo osnovnih podataka-
Watch Information Brand: Citizen Model Number: FB1020-52D Part number: FB1020-52D Model year: 2010 Item Shape: Round Crystal material: Mineral Display Type: Analogue - Digital Clasp: Fold over clasp with safety Case Material: stainless-steel Case Diameter: 33 millimetres Case Thickness: 8 millimetres Band Material: stainless-steel Band Length: Ladies Band Width: 17 millimetres Band color: Stainless Steel Dial Colour: mother-of-pearl Bezel Material: stainless-steel Calendar: Date Special features: chronograph Item weight: 70 grams Movement: Quartz Water Resistant Depth: 100 metres Warranty type: Manufacturer Warranty Description: 5 Year Manufacturer Warranty
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Stvarno lep sat.Sto neko rece spoj elegancije i sportskog duha.Tesko je bas to naci,a da bude tako dobro ukomponovano kao kod tvog sata.Posebno su smekerski uradili one cirkone,mada vise lici na neke gravure.Suma sumare extra sat.
Hvala za pozitivne kritike!
Pa da, sada kada sam ga malo doterala mogu da ga pokažem široj javnosti. Sada izgleda kao nov!
Super ti je sat bas je lep
Uuuu ShmizzzZZZ , nisam ni znao da imaš Citizen , sad vidim...
Odličan je, nego me samo zanima, jel` to perla bela boja cifera iliii... ? Možda mi se čini od prelamanja svetlosti, ili je tako uslikano. Uopšte nisam imao priliku da vidim ovakav model, sa ovakvom krunicom... bez preterivanja, sjajan je !!! Teško je naći, ovako dobro uklopljen i uravnotežen ženski model...
evo današnje prinove...aeromatic u pilockom dizajnu iz drugog sveckog rata...sat je automatik kopija mijota mehanizma (kina) koji zaustavlja rad kad se krunica izvuče na drugi stepen,kućište u čeliku,staklo mineralno napred i nazad,cifer je ceo u iluminaciji...
originalni kajš je zamenio ručno izradjen u robusnom stilu....ponovo sam morao angažovati mog batu....i kao i uvek isplatilo se...
toliko za sad i evo malo slika...poz...
Čudi me da Shimzla nije odregovala, pa moram ja. Izostavljen je jedan od najbitnijih podataka iz specifikacije, a to je da se na bezelu nalazi 30 pravih dijamanata (jako malih i upitne čistoće, ali ipak pravih), što je jedna od stvari koja joj je najviše privukla pažnju Znači definitivno nisu u pitanju cirkoni.
Bookmarks sajtovi