vlado, satovi su ti prelijepi, cestitam!
vlado, satovi su ti prelijepi, cestitam!
Pa Vladane.....kako objasniti odakle ti toooliko satova! ja cu se Pobrinuti hehehe
Odlican si 5 !!!
Odlična kolekcija, naročiti Hamiltoni!
Stvarno dobra kolekcija,svaka cast!
Hvala svima!
Nazalost - dobio sam zabranu na sirenje kolekcije , zato poslednju pridoslicu (Seiko SKX007) i prodajem t.j. necu da ga dodajem u kolekciju...
Razumem te u potpunosti i meni sve pricaju da sam lud ali dzabe to kad udje u krv ne izlazi! Gledam da pravim sto vecu vremensku razliku izmedju pridoslica...
Da nije to plavo ćebence možda dormeo?
Šalim se, odlična kolekcija zaista. Sad mi je jasno zbog čega ti je Hamilton u Top 3 proizvođača!
Prodaj monstera, zadrži 007! Iako je monster izuzetno popularan i potpuno u nekom funky stilu idealan za leto, skx007/009 je daleko svestraniji i lepši sat.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Jeste dormeo, super si zapazio
Iskreno - i ja sam o tome razmisljao... Problem je u tome sto se mojoj lepsoj polovini vise svidja Monster (kad smo vec kod toga, vidim po netu da je ovo cest slucaj ).
007 nisam ni stavio na ruku , da se ne bih primao... sad cu da probam i da uporedim...
Ma gde neću zapaziti, devojka na svakom ćošku po pet komada ima...
Nabavi yobokievu anvil narukvicu za taj skx007 i uživaj a verujem i da će se lepšoj polovini onda sat više dopadati.
Pozdrav
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Bookmarks sajtovi