@jagos: Sve zavisi od perspektive, ali zaista ovo sto ja radim ne smatram osobito opasnim (naravno ako si neoprezan i penjanje uz stepenice moze biti kobno), alpinizam i free climbing su daleeko iznad na skali opasnosti.
@jagos: Sve zavisi od perspektive, ali zaista ovo sto ja radim ne smatram osobito opasnim (naravno ako si neoprezan i penjanje uz stepenice moze biti kobno), alpinizam i free climbing su daleeko iznad na skali opasnosti.
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
anbeast, odlične fotke i pretpostavljam odlična avantura
Zanimljivo izgleda.javices nam kako se pokazo i kako si zadovoljan.
Danas sam skratio narukvicu, tako da sam skinuo par od originalnih 400g težine Sat je izuzetno masivan, možda malo previsok, ali meni to ne smeta, izgleda da imam neke komplekse i baš to trebam Prvi put mi se dešava, da me toliko ljudi pita koji je to sat i ako mogu malo da ga pogledaju. Svi se iznenade nad težinom, jer je zaista malo neoćekivana, kad ga uzmeš u ruku i osjetiš snagu gravitacije. Ali meni ne smeta, već sam se naviknuo. Sat izgleda izuzetno kompleksno izrađen, puno je nekih malenih detajla, koji se meni osobno mnogo dopadaju. Znam za svu famu oko Invicte, ali me baš boli uvo, možem je uvijek upotrebiti za skupu pepeljaru ako prestane da radi. Pa nisu to ni neke strašne pare, nema veze, izgleda odlićno! Po nekim forumima ćitam, da kod Invicte samo kopiraju, ali ja još nisam vidjeo sat, koji bi lićio na ovaj, a vidjeo sam jih ogromno.
Budi pazljiv da ne klepis nekoga sa tim satom, ubices ga na mestu
No time to lose
Pa jesam, evo.. Slažem se, da malo lići na Breitling - to je prvo što me ljudi pitaju u vezi s satom - "imaš opet novi Breitling?" Dopada mi se i Venom, koji ima prilićno originalni dizajn.
@Wildboar: da nekoga ošamarim s tim satom po glavi, pada mrtav na mestu. Ili barem tetoviran za celi život..
Dakle ko fantomov prsten
Uh bas lepi satovi u predhodnim postovima. A vidim i da ima pravih avanturista medju nama
Bookmarks sajtovi