Hvala backarelli, ma ovo je zastita samo od obicnih smrtnika, za ove nase sa foruma to ne vazi, veci nas odavde bi gurala ruku i u vatru za dobru cuku.
Hvala backarelli, ma ovo je zastita samo od obicnih smrtnika, za ove nase sa foruma to ne vazi, veci nas odavde bi gurala ruku i u vatru za dobru cuku.
Pozdrav,
Evo Tajmeksa (model T5J641) kojeg nosim već četiri godine svakodnevno, proveo je prilično u bazenskoj vodi, morskoj takođe. Beše jeftin (MSRP oko $100, mogao da se nađe i za šezdesetak), a pošto volim Timex, to je bio sasvim fini izbor. Slova su se malkice izbrisala što nameravam da sredim. Mana je integrisana neizmenjiva narukvica, to stoji. Pozdrav za sve ljubitelje ove marke, a naravno i sve ostale članove
SDM dobro nam došao na forum i u Svet Satova!
Fino izgleda tvoj Timex "digitalac". Četvorogodišnji verni pratilac u svim situacijala, koliko vidim.
Uživaj i dalje u svom satu, kao i u družanju sa ostalim ljubiteljima satova.
Pozdrav!
Hej, hvala na dobrodošlici @Shmizla. Moram da priznam da već neko vreme "gustiram" ovaj forum ali se nisam uključivao u diskusije. Pomalo sam i oklevao da kačim svoj "tool watch" jer se slažem sa preovladavajućim mišljenjem o pojmu sata kao (mikro)mehaničkog tehnološkog čuda, što kvarcni digitalci ipak nisu. Ali eto, predstavih ovaj primkerak koji spada u solidne sportske varijante (solar, shock, 200m WR, pregledan LCD, napredna štoperica, tajmer, tri alarma, tri nezavisno podesive vremenske zone), a i korisno je uporediti ga sa rasprostranjenijim i poznatijim Casio G-Shock modelima.
Previše sam se raspisao na za to nepredviđenom mestu, ali nećete zameriti
Čitamo se!
SDM
Da i ja pozelim dobrodoslicu novom clanu. A moram i da pohvalim citljivost na ovom Tajmeksu, davno nisam video citljiviji displej na nekom digitalcu. Evo i od mene jednog lepotana. Zenith 143-6.
au bre tolarbo odakle ih vadis.kako je dobar,vrhunski je.
Ovaj Zenith je meni najlepsi sat na forumu...ne znam odakle ih vadi mozda kao iz onog filma iz Vijetnama kad je otac sinu....
Ali kad ga vidim dodje mi da odem i da ga tresnem po glavi i da ga predstavim ovde u mojoj kolekciji
aaaaaaaaaaaaaa
next year at this time I'll be a millionaire
Bookmarks sajtovi