Čestitam Luigi kupovina Orient automatika je uvek dobar izbor. Imaju odličan odnos kvalitet-cena.
Jako lep i dobar sat Reci mi da li si ga kupovao on-line ili na neki drugi nacin Ako si preko nekog sajta, mogao bi da napises , koji je sajt upitanju i procedura kupovine, verujem da bi to dosta nasih clanova zanimalo
Hvala na cestitkama, i ja sam veoma zadovoljan izborom
Sat je kupljen online, preko amazona... Na ebay-u se placa preko Pay Pal-a, koji u Srbiji nije podrzan,ali sam uspeo da nadjem i na nemackom amazonu ovaj sat..
Luigi, čestitke...
Baš je lepo videti novog Orienta (volim tog proizvođača).
Lep, elegantan model, sa zanimljivim kazaljkama...
Neka te dugo služi!
P.S. Dopada mi se što su poboljšali pakovanje tj. kutiju. Vidim da je sat postavljen na jastuče. Ranije sam viđala "tapacitanu savitljivu žicu-pločicu" kao nosač ili postolje sata.
Pozdrav!
luigi prelep sat.i ja imam jedan orient automatic i prezadovoljan sam.cestitam sa srecom da ga nosis.
Stigo Japanac Okacicu svoje slike kasnije, budjavo su ispale preko phona
Uzo sam Seiko SNZF17J1, made in japan, nije sklapan u kini i tako to. Potpuni utisak: osto sam bez teksta, uzivo je hiljadu puta lepsi nego na slikama, velicina extra, detalji odradjeni do perfekcije. Ovo je moj prvi mehanicki i uopste nisam pogresio sto izabrao bas ovaj ! Da bi ste bolje videli sliku zumiranu skroz, desni klik na sliku i view image
E da, i za kraj
Čestitam na kupovini prelepog sata. Držao sam sličan u ruci i iznenadila me njegova velika težina. Uživo je još lepši.
U svako slučaju Seiko je uvek dobar izbor.
Bookmarks sajtovi